När Slutet Är Nära Slutar Fåglarna Att Kvittra

Jag har ju inte bloggat på någon dag nu och det beror på att jag inte har haft den tid som behövs. Jag hatar när bloggare skriver så, att "annat har kommit imellan", men så är det. Jag älskar att blogga. Det är något alldeles speciellt att titta in och se att statistiken har höjts, att man fått nya kommentarer eller liknande. Men jag hinner inte. Jag måste gå i skolan, åka långa bussresor till träningarna. Vissa dagar slutar jag strax efter fyra och måste åka direkt till träningen som börjar en timme senare, eftersom jag tränar borta i Falun. Och jag menar det när jag säger det, jag vill inte sluta blogga. Så det tänker jag inte heller göra. Inte helt. Jag kommer ta en paus, för att ta igen skola, plugg, läxor, städning, sysslor och annat, men jag kommer nog snart att sakna er alldeles för mycket så jag kommer börja igen. Jag tar alltså en paus men kika in snart igen, det kommer nog sätta fart så småningom!

Mitt drömyrke är att blogga på toppen av alla bloggnamn. Och det tänker jag försöka uppnå. När jag vill någonting riktigt mycket så kämpar jag till sista bloddroppe.

Puss och kram, ni underbara, fina, trogna läsare och detta är inte det sista ni ser av mig. Love you all♥

Hela Världen Snurrar I Takt Med Mina Tankar

Nu sitter jag på bussen med några av de finaste människorna jag vet. Tighlighttittande och bus står på schemat de närmsta sex timmarna, och det är för underbart. Imorgon ska jag skriva mer om resan, tills dess får ni ha det bäst. Puss.


Vi var på stan, och kikade in i en djurbutik (?), och fine fisker såg vi :D

Min Värld Är Bortom Bergen Och Här Står Jag


Det Är Nästan Så Du Står Här Bredvid. Men Jag Blir Starkare, För Var Dag Som Går.

Vi Klarar Mer Än Vi Tror



Nu är vi påväg. GE Gymnos for the win, SKA BLI SÅ GRYMT!!

Apr. 12, 2013

Lite Som En Dröm Av Något Slag

Dagarna har swishat förbi och plugg, vardag och jobbigheter har tagit över mitt liv. Bloggen har inte fått så mycket tidd, och så kommer det troligtvis vara ett tag framöver. Speciellt nu i helgen, då jag åker till GÖTEBORG för att TÄVLA i GYMNASTIK. Jag är SJUUUUKT taggad. Om några timmar kommer laget och hämtar upp mig, härligt! Men jag ska försöka mobilblogga lite när jag får tid, vi får se. Men ha en underbar dag och kväll fina ni, Puss!

så som det är nu har jag inte heller tid över till att fota. Arkivbild får vara bra nog.

R E S P E K T ...

... För den som är sig själv. Kopiera fungerar, men räcker inte särskilt långt. Originalet är alltid det bästa. <3


'nackspärrsbild' igen..

RM i truppgymnastik (del 1- innan resan)

Skrev i något inlägg för ett tag sedan att mitt gymnastiklag ska till RM i Göteborg i April. Nu är vi inne i April månad och tävlingen är om mindre än en vecka!! Så jag tänkte ta och berätta lite kort vad det innebär att åka på RiksMästerskap i truppgymnastik.

Jag kommer ta ledigt från skolan på fredag, då vi ska åka vid ett till Göteborg. Eftersom jag är den enda i laget som bor i Borlänge så sker avresan från Falun, lugnet. Sedan kommer dem och plockar upp mig i Borlänge. Vi sitter på en gemensam buss hela laget ända ner till Göteborg där vi troligtvis checkar in på en skola där vi kommer bo och äta.

Sedan vet jag inte riktigt hur det går till med själva tävlingen (eftersom det är första gången för mig), men jag skulle tro att alla lag tävlar först på lördagen, i olika poler (heat) och sedan går ett visst antal vidare till finalen på söndagen. Då det är närmare 70 lag anmälda så tar det ett tag att gå igenom alla tävlande, så vi kommer hem sent på söndag kväll. Jag skulle bli så sjuuuuukt nöjd om vi kom till finalen, men man vet ju aldrig. Vi får hoppas på det bästa!
Nu är packningen, träningen, taggningen och peppningen i full gång, vi är nervösa och förväntansfulla omvart annat, men åh, jag längtar så otroligt mycket!!

Veckans blogg+ ny omgång

(klicka där!!^^)
för att komma till hennes grymma blogg!

Vi kör även på en ny omgång med detsamma!

REGLER
•Kommentera "jag är med" eller liknande

FÖR EXTRA LOTT
•följ mig på bloglovin, skriv vilket nummer du blev. (följer du mig redan så kan du gilla det här inlägget)

SÅ HÄR GÅR DET TILL
Jag kommer använda mig av random.org när jag utser vinnaren, alltså kommer jag inte välja vem som vinner. Man kan ha max 2 lotter (alla har en var och om man gillar mig på bloglovin så får man en extra). Jag kommer publicera ett inlägg med vinnaren om en vecka, söndagen den 14/4 klockan 23:59.

LYCKA TILL!

Lycklig Du Som I Himmelen Är.

Igår bjöd mina systrar på otroligt goda kladdkakemuffins. Och visst var dem fina också?

Om några timmar åker jag till Falun och tränar med det härligaste laget som finns.. Sista rycken inför RM nu, jag är taggad till tusen! Ni får läsa mer om RM imorgon/på tisdag. Annars ska jag städa undan det sista på rummet, plugga NO, äta mat och deppa över imorgon. Måndags-ångesten är framme. Igen. Kramar♥


Lite Liknande En Stjärna I Hand

Igår åt vi grillat för första gången i år. Otroligt gott, njöt varenda tugga! Åker sedan iväg med Stina till coz och möter upp Julia, Ida och många fler. Dansar benen av oss fram till tolv då vi åker hem nöjda och belåtna. Dock kunde det vart lite mer drag, och lite mer folk...
Nu ska jag gå upp och göra varma mackor till frulle. Puss.

Solen Är Hon Som Ger Oss Ljus, Hon Som Ger Oss Värme


Som Sagt Har Jag Spenderat Min Förmiddag  Solen, Underbart!

I Love Those Persons Who Give Me A Chance To Be Happy

Igår kväll kom pappa till mig och sa att jag skulle få se en sak. Och gissa vad? Han visar mig högtalare som passar perfekt till min dator och ger otroligt bra ljud. Dessutom är de utomordentligt smidiga, söta små ting, som går lätt att förflytta. Åh, tack!

Imorse vaknade jag ovanligt tidigt och var hur utvilad som helst, så jag gick upp, åt frukost och satte musiken på högsta volym. Jag placerade mig på altanen med solbrillorna och en skön fotöljför mig själv. Här har jag suttit tills nu och bara njutit av att det är ytterligare några dagar kvar på den härligaste påsklovsveckan på länge. Oh, life s wonderful.
Får se om jag träffar Stna kväll, annars blir det hemmakväll med famljen, puss.

Du Är Som En Stjärna På Himmelen

Jag har haft två helt underbara dagar med fina vänner, god mat, härliga bestyr och mycket godis. Så fint! Puss på er!
Dag ett: slalom med Stina, Ella och Julia, och sedan övernattning med samma underbara tjejer.




Dag två: supermysig foto och spel-dag med fina Ebba.


Veckans Blogg


(klicka där!!^^)
för att komma till hennes grymma blogg!

Vi kör även på en ny omgång med detsamma!

REGLER
•Kommentera "jag är med" eller liknande

FÖR EXTRA LOTT
•följ mig på bloglovin, skriv vilket nummer du blev. (följer du mig redan så kan du gilla det här inlägget)

SÅ HÄR GÅR DET TILL
Jag kommer använda mig av random.org när jag utser vinnaren, alltså kommer jag inte välja vem som vinner. Man kan ha max 2 lotter (alla har en var och om man gillar mig på bloglovin så får man en extra). Jag kommer publicera ett inlägg med vinnaren om en vecka, söndagen den 7/3 klockan 23:59.

LYCKA TILL!


(inlägget blev lite försenat, jag ber om ursäkt.)

När Tiden Är Inne Kommer Blommorna Fram



Nu befinner jag mig hos Julia och har duschat, tränat och ätit. Vi ska väl snart hitta på något men vi måste även lägga oss tidigt så vi kommer upp imorgon till Romme i hyffsad tid. Nu ska vi spaa lite, puss. :*

Hur Mycket Vi Än Vill Så Finns Det Ingen Möjlighet


~Bilder från igår~

Nu sitter jag hemma med min fina lillasyster och ska snart gå och plugga. Plugga? På ett lov!? Får se om jag orkar, annars blir det nog något Pll-avsnitt innan jag åker till Falun och tränar. Hade tänkt att träffa Ebba idag också, men det får nog bli på torsdag istället, längtar! Därimor kanske jag åker till Julia och sover där inatt, så jag slipper gå upp så tidigt imorgon. Då ska nämligen jag och några vänner till Romme och åka slalom, åh, vad roligt!
Kramar♥

Jag Vill Vara Dig Nära



fotar, myser, bakar och busar med min fina vän Elin hela dagen. Åh, det är så underbart! Nu har hon åkt hem men det kan hända att hon kommer tillbaka för en sleepover ikväll, mys! vi hörs, pussar :)

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0