Planerna Inför Årets Början

Det nya året kommer att firas in tillsammans med mina fina vänner Lina och Ida. Middagslagning, massa skratt och pommack är planerna, typ. Sedan ska även jag och Lina sova hos Ida, så himla mysigt! Bättre start på 2014 kan man nog inte få! Här ovan ser ni även en liten sneakpeak på vad outfiten blir. Kram.

Jullovet när det är som bästDet är nu under lovet som livet verkligen känns som bäst, som på den högsta toppen. Det är nu man tar sig tid att sitta på Wayne's i timtal med vänner och bara prata ut, det är i sånna här tider man går och bowlar, och även fast jag kommer totalsist vad gäller poängen så är det himlans kul ändå. Elin, Lina och Ida är när dom är som bäst där vi går över vägen mellan kupolen och maserhallen. Ser som vanligt fram imot konfan och räknar ned dagarna. Spenderar tid i simhallen då det är utmärkt träning trots armen, men längtar endå efter att få volta och gymnastisera.. Spelar en himlans massa piano då en av julklapparna var detta fina instrument. Oh lord, jullov när det är som bäst.

En Jul Att Minnas

 
 

Julen med mobilen

Details

 

Måttot Är Nog Att Det Inte Finns Något Måtto.

I denna gröna månad som kallas december, vad gör man om man varken tränar, bygger snögubbar eller åker skridskor på den halvdana banan utanför skolan? För det mesta ser jag fram imot lovet som kommer inom endast en ynka dag, pratar med vänner jag ska spendera en månad med i sommar och ser även fram imot det, konfirmationen i Eksjö. Äter vaniljglass som smälter av den nykokta chokladsåsen och njuter av att betyg äntligen är satta. Kalasar på allt som julen har att erbjuda, pepparkakor, lussebullar, brända mandlar och julkola är sådant som då verkligen inte sitter fel såhär års. Tittar på film i massor, njuter av filmer som man sett minst sjuttioelva gånger och sådana som är helt nya. Fotar endel men blir besviken över resultatet, varför vill det inte funka när man har tänkt sig så bra? Men även om fotografierna i kameran inte är perfekta, så har vi ju faktiskt alla bilder inom oss.

N I K E

Fick denna snyggingen för några dagar sedan, är den inte underbar?

Löv Is In The Air.

Fyndigt..
 

So I Fell For Everything


När snön ännu inte kommit.

Ett vitare landskap

Ja, ute har landskapet förvandlats från brungrönt till kritvitt och jag tror faktiskt att det bestämt sig för att förbli så ett tag till. 
 fter närmare undersökningar konstaterar läkarna nu att armen hade en spricka ändå, och jag tror att jag faktiskt känner mig lättad. Skare va så skare va ordentligt tycker jag nog vid närmare eftertanke. Är skoltröttare än någonsin men i takt med att läxorna och slutproven blir färre så flyger även det problemet ur världen. Ja, nog mår jag faktiskt bra, tänker jag. Sen att jag varken kan äta normalt, borsta mina tänder eller skriva så man begriper är en annan sida. Just nu gillar jag inte min arm, kan jag ju kortfattat utrycka mig.

Ägnar hela lördagen åt det som kallas gymnastik. Precis varenda minut går åt träning, förberedelser och genomgångar, fram tills klockan fyra. Publiken kommer in i salen och första numret, chess, börjar. Att spela en schackpjäs genom att förflytta sig en ruta fram för att sedan bli utslagen är nog roligare än vad det verkar. Men sen, när det kommer till själva gymnastikvarven går det inte riktigt som det ska. En och annan volt går fel och armen får sig en rejäl kyss. Men, jag tror det är smällar man får ta. Dagen har spenderats på akuten och röntgen för att närmare in på eftermiddagen få beskedet att inget är brutet. Phu. Känns som att det enda jag vill är att få träna igen. Dock kan nog just det ta ett tag, är jag rädd för. Hoppas ni tar hand om er, kramar.


almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0