För I Väntat På Ett Under Känns Allt Så Svårt


Dagen började med att flytta undan MASSA möbler i mitt rum och sedan pappade vi in golvet. Så nu har jag äntligen målat första lagret med färg. Vitt, kännst ljust och bra, så så får det bli. Annars har jag bara chillat runt här hemma i myskläder, en toppendag med andra ord! Puss.
 

Om Dagarna Som Gått Och Veckans Planerade Bestyr

Senaste veckan har bestått, som ni läste i förra inlägget av massa skoj. Har även- otursbarn som jag är- hunnit med ett besök i Luleå sjukhus och sovit där en natt. Har aldrig känt sådan smärta i magen som jag gjorde då. Blintarmen var ju troligt, men efter stora alvedondoser och många timmars väntan så stod det klart att det inte var något allvarligt. Så vi kom hem, ändå. Sent igår kväll.
Angående veckan som kommer tänkte jag äntligen ta tag i mitt nu ofräsha rum och måla, inreda och fixa. Har längtat som en tok efter en ledig vecka så jag får tiden, så nu när den äntligen är här får jag ta tag i det. Ska även fixa med lite andra grejer, plocka hallon att frysa in, laga trasiga kläder, tvätta och annat. Och på torsdag ska jag troligtvis in till stadens bio med tjejerna och se 'the bling ring', var så länge sedan jag såg på bio nu! Pusspuss♥

O-ringen

Efter en vecka bestående av fina bestyr som bad, sol, orientering, träning, familjemys, långa bilresor, härliga cykelturer, god mat och kompishäng så går nu bilen-fullpackad med väskor och kassar- mot Dalarna och Borlänge. Vi har precis stannat i ö-vik och lunchat och nu har vi några timmar i bilen framför oss. Vi hörs när jag kommer hem, puss ❤

Uppdate from Boden

Hej! Fick låna en dator här uppe så tänkte uppdatera er lite snabbt bara. Orienteringen idag gick sämre än sämst. Var sååå himla sur när jag kom i mål, haha jag hade bommat på typ varenda kontroll. Men whatever, kommer ju fler lopp. Så det är bra fint här uppe, ändå. Att ha alla vänner blott fem minuter bort, och att slänga sig upp på cykeln när jag vill. Det är sånt, som är bra, tycker jag. Att vara ute på tävlingsområdet och titta på orientering, springa, vara med vänner och äta godis. Ni som aldrig vart på O-ringen vet inte hur mysigt det är. Imorgon ska vi springa etapp två, är taggad till tusen så jag får ta igen lite av dagens missar. Vi hörs, puss <3
har dock ingen bild åt er på denhär datorn, men ni kan ju tänka er hur det är i bildform.. :*

För Solnedgången Är Ju Som Bäst När Den Syns Mot Havet


Två kvällar på Gotland, som var heeelt fantastiska. Att sitta på altanen med vänner eller cykla längs med ringmuren och se detta, det är underbart.

Godkväll.

Hej hej!
Haha ni kanske märkte att Micke va inne och gästblogga lite nyss? Göllig :')
Ville bara kika in och berätta att jag typ tidsinställt ETT inlägg under den kommande veckan, så.. ni får kanske inte jättemycket att göra.. Men jag är tillbaka nästa lördag, då jävlar blir det blogga!! :D Puss och Kram ♥
 

När cikadorna gråter...-Micke gästbloggar

Jag måste bara säga hur mycket jag älskar MIcke, han betyder allt för mig. Han är där för mig även fast jag kanske inte alltid är där för mej, jag har planerat att ta med mig honom i min resväska då jag ska åka till Boden. Älskar honom alldeles för mycket för att lämna honom kvar i detta kalla, mörka och känslokalla Borlänge. Jag hoppas att du läser detta Micke, JAG ÄLSKAR DIG! <3
/micke
-att man kan älska sig själv så mycket-

Så Många Drömmar Som Finns Om Dej

Ville bara berätta, vad jag har för mig, nu de närmaste dagarna. Ett ord, kan förklara allt. Men ni kommer få några stycken i stödordsform, puss.
Orientering
Släktbesök
Boden
18/7-27/7
5 tävlingar
Vänner
LÅÅÅNG bilresa
Familjemys
REMMAR
Sakna Borlänge..
T-shirtbränna, förmodligen.
Cykla massa :D
HA GRYMT KUL!
Kommer inte blogga så himlans mycket, tråkigt nog.

Nu När Det Äntligen Är Bra Igen

Hemma, nu, efter en supermysig dag med Micke, Ella och Jonas i Ubergsviken. Kladdkakemuffins, melon, chips och glass kalasade vi på, samtidigt som musik strömmade ut ur de blåa högtalarna, samtidigt som vi låg och skrattade på bryggan. Vi badade och busade, så som man gör, på sommaren. Efter de långa cykelturerna till glasskiosken och hem så känns rumpan som den gör när det är som värst. Benen är möra och så. Men. Så är det väl. Nu ska jag äta jordgubbar och titta på fotboll, hade jag tänkt. Den här dagen kommer sluta som en bra en.
 

Längesedan, Ja. Men Aldrig Glömt.

Kikar in och nattbloggar lite. Om dagen idag, som spenderats med Stina, ätandes på glass och badandes, pratandes och skrattandes har min visstelse hos henne varit superbra! fina, fina Stina. Har även planerat morgondagen, då jag packar sönder på förmiddagen, för då tror jag att jag hinner med en cykeltur till långsjön och badar med Ella, Micke och Jonas. supergrymt! vi hörs imon då, puss <3





Med Fötterna Badandes I Havet, Håret Blekandes Av Solen, Med Vänner Omkring, Med Cykeln Till Karamellboden...

...Och allt det där andra, sånt som man gör när man är på Gotland, ni vet. Som att bada i solnedgångens röda sken, som att träffa nya härliga människor, som att äta tredje glassen för dagen, som att ta ett morgondopp direkt när man vaknar, bara för att man kan, bara för att vattnet är tio meter bort. Som att ligga på stranden utanför den lyxiga bungalowen och läsa. Som att skriva vykort till nära och kära. Som att titta på lamm, fiskar, rabbisar och andra fina djur, som att spaa, fläta varandras hår, måla varandras nagar, dricka drinkar bredvid poolen, som att lyssna på musik i takt med vågornas skvalande. Som att åka på tre timmars båtturer, som att leka lekar man inte gjort sedan livet lekte, sedan tiden då allt var lätt. Som att gå klädd i spetstopp och virkade shorts från morgon till kväll, som att äta god mat, som att sakna vännerna där hemma, fastän man har det så bra. Som att åka på guidade turer längs kusten, som att ligga i rosablommiga lakan, äta nybakt bröd, och se solens varmaste strålar. Har det frammgått att resan varit ganska bra?
Antagligen kommer ni få se hur mycket sommarbilder som helst framöver, var säker på det!

Jag Och Mina Systrar.

 
 
 
 

Ni är det bästa jag har. För ni är mina systrar. Och jag älskar er. Vad som än händer.
 
 

Showskolan


Ett par bilder från showskolan, det var så himlans bra, allting.
 

Två Till Från Balen

Här kommer ett par till bilder från balen, den första är himla härlig!

Det Är Sådana Här Stunder Jag Önskar Att Du Fanns Här

Dagen idag kommer bestå av bilresa till Stockholm, båtresa till Gotland, bilresa till Katthammarsvik. Åka, åka, åka. Men det är lätt värt det, när vi kommer fram träffar vi släkt jag inte sett på år och dar, och sedan vidare till vänner som jag inte kan minnas hur länge sedan det var vi sågs. Solande, badande, träning, orientering och chillning vid poolen står på schemat den närmsta veckan, och nog är det helt underbart ändå! Bara vädergudarna kan ge oss sol och värme så är resan komplett. Är dock inte säker på om jag kommer ha tillgång till internet, så inläggen kommer nog ligga lite glest de närmsta dagarna. Men jag har tisinställt några inlägg iallafall, vi hörs!♥

sedan midsommar.

Att Se Alla Leenden, Att Dansa, Att Känna Musiken..

..Fot mot fot, axel mot axel, tätt tätt. Att känna dunkandet i bröstet av den dova basen,att skratta, att dansa, eller ska jag säga hoppa?, till välbekanta låtar. Att sjunga med till texter man hört alldeles för många gånger, att skrika till varandra för att det är enda sättet att komunisera i de höga tonerna som rusar genom huvudet. Att gå ut, endast några sekunder, för att sedan återvända in i vimlet av glada människor. Som om allt vore bra, som om det inte spelade någon roll hur du såg ut, vem du var eller hur du var. Som om alla var dina vänner.Titta upp och se händer sträckas mot taket, röra sig i tackt med musiken, i takt med alla känslor. En sådan kväll var det igår. Helt underbar.

Fick först skjuts av mamma till kupolen för en liten snabbvisit, och återvände hem med ett träningslinne och en bikini. Tog sedan cykeln till Sportfältet med Stina och kollade på matcher, åt glass och pratade med folk. Sedan iväg till Sofia för lite umgänge med henne, Greta och Stina. Vi åkte till CozMoz och mötte upp Ida och så hade vi en fantastisk kväll med mycket skratt och dans. Såhär borde livet vara oftare!! Puss.
Bild sedan 2011.
 

Då Innsidan Inte Längre Räknas

Dansar innför publik, liksom alla andra år, sedan 2007, fredagsfikar med familj och släkt, vi kalasar på bullar och kakor, choklad och chips. Dröm-planerar nästa sommar med Elsa, pratar om konfirmationsläger och Oringen. Troligtvis ska vi bo själva längst ner i Sverige, hon och jag. Vara med kompisar och orientera hela dagarna i en vecka, 2014!!
Att bero på härligheter, på måndag åker jag och Klara med mamma till Gotland! Kommer bli sååå mysigt! Vi ska bo hos några släktingar och vänner och bada och sola och träna i massor. Hoppas nu bara att vädret är på vår sida! Imorgon tar jag först en sväng till kupolen, hem och käkar lunch, iväg till sportfältet och hänger med vänner och kollar på fotboll, och sen disco på kvällen, troligtvis. MYS! Vi hörs vänner, puss.

Dans Från Morgon Till Kväll, Det Är Sånt Jag Ägnar Mig Åt

Dans. Ja, det finns det gott om just nu. Ty det är ju så härligt att få röra sig till musik, känna att allt flyter på och bara dansa på medans känslorna tar över huvudet. Att låta hjärtat föra dig med hårda som mjuka, långsamma som snabba rörelser. Jag går upp klockan nio och sätter på mig danskläderna och dansar tills solen går ned. Hinner med en sleepover med Ella och Stina, men vi är så trötta så det ända vi ägnar oss åt är att skratta och flabbna tills vi när klockan endast är elva stupar i säng. Som paus åker jag med samma härliga tjejer till närmsta glasskiosk, tränar lite intervaller och styrka och äter. För mat, det är ju som allra bäst efter en hård dag i värmen såhär mitt på sommaren. Åh, sommarlov, skulle tro att jag inte är ensam om att bara älska det?
 

Att Inte Välja Är Också Ett Val


De senaste dagarna har varit super, verkligen! I lördags var jag som sagt och firade Sofia, och det blev en sååå lyckad kväll! Kubbspel, andra lekar och tårta vad de bestyr vi ägnade oss åt, super!! Igår sov jag långt in på förmiddagen och sedan gick jag upp och åt fil med jordgubbar. Sen gick jag och såg ett avsnitt av TheVampireDaries och så kom mamma med jordgubbar, nutella och kladdkaka. Mmmm!!! Efter det åkte jag och mamma och Klara och Hilma till Falun och badade ett par timmar, och sedan blev det familjekamp i kubb. Mitt lag vann, hihi.. Idag har jag vart på cozmoz och dansat hela dagen och sedan åkte jag, Stina och Ella och fikade lite. Sedan när de åkte hem spelade jag kort och åt tacos med familjen och nu ska jag kolla in ett avsnitt till av TVD hihi, puss :*
 

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0