Världens Bästa Lilla Plutt

 
 

En Vanlig Dag I Oktober

Har haft världens bästa tisdag med Elin. Gått omkring på kupolen och snackat om allt mellan jord och himmel, kollat på höstrean, köpt godis, lunchat på ikea och kollat runt lite där. Herre vad mycket folk det var! Heeeelt packat. Men, mysigt iallafall. Nu ska jag snart steka lite köttbullar så jag står mig på dagens träning. Ska ta bussen till Falun och träna med världens bästa lag som alla Tisdagar. Dans, piruetter och balanser är dagens upplägg. Känns bra, jag är fett tag på att bara köra järnet! Köpte även nya SUPERsnygga&sköna träningsbrallor idag, extra roligt att träna om man känner sig snygg ju! Ni får ha det bäst, KRAM.

HÖSTLOV

Första dagen på livet börjar grymt! Fick sovmorgon, snackade med lina och Vilma om att göra något, och en timme senare satt jag och Vilma på bussen till gylle och lina. Vi busade massa, gick och köpte godis, stod på händer, käkade kycklingspett och busringde hihi. Har även haft världens underbaraste helg i Mora då jag bott hos Elsa 2 nätter och i små mysiga stugor 1 natt. Tränat 2 pass om dagen, varit med vänner, käkat god mat och haft det bäst!!! 
Dålig kvalitét men ändå.. Bild på Fia, Tilda och mej sen i lördags :)

But I Will Never Stop Dreaming

HejsanSvejsan! Hur mår ni? Jag mår riktigt bra, faktiskt! Har precis kört en halvtimmesstyrka, käkat middag och snackat med Elsa. Ska nämligen upp till henne i Mora imorgon och hälsa på, TAGG! Har ju inte varit i hennes lägenhet än så det ska bli kul. Efter det är det skidläger där under helgen och sen- HÖSTLOV! Åhhh vad behövligt nu känner jag. Få vila från skoola och stress, äntligen! Ni får ha det så himla bra sålänge, så hörs vi! Pussar och Kramar <3

 
 

 

Om Höst Och Sådant Som Kommer Därmed

Planer som jag sett fram imot ställs in, får ägna dagarna åt sådant som att ligga hemma med serier, böcker och musik i lurarna. Fotar det som kallas höst och alla dess färger, alla dess brinnande färger som finns. Ser fram imot resor till Göteborg och Eskilstuna med orienteringsvänner och gympalag, dock känns det lite tungt då jag inte kan träna för stunden. Skriver långa sms till vänner jag inte träffat på allt för länge, kikar in på bloggar som inte öppnats på veckor och ägnar mig åt att sakna vinter, snögubbar och jul. Men några flingor har i alla färger landat på marken och prydit den vit, och det är väl för tur det.

Recept

Tänkte dela med mig av ett världsbäst scones-recept som går på en kvart att göra. Supergott och ett enkelt mellanmål :)

Du behöver:
•7 ½ dl vetemjöl
•4 tsk bakpulver
•1 tsk salt
•100 g smör
•3 - 3 ½ dl mjölk

Så här gör du:
Sätt ugnen på 250°.
Börja med att blanda mjöl, bakpulver och salt. Tillsätt smöret och finfördela det med fingrarna så att det blir en grynig massa. Häll i mjölken och blanda runt till en jämn smet. Gör ca 6 st bullar och lägg dem glest på en plåt med smörpapper. Grädda i ugnen i ca 8 minuter, servera varma med grädde och sylt eller smör och ost.

 

Mestadels Går Det Bra.

Men åh. Tyngden som kommer när jag inser att jag inte bloggat på huuuur länge som helst. Jag är ledsen, men jag kan helt ärligt säga att det är lärarnas fel, som ger oss tonvis med prov, läxor och inlämningsuppgifter. Berget på rummet av mattestenciler, historieböcker och instuderings frågor i alla möjliga ämnen bara växer, och samtidigt vill jag hinna med att träna efter som det bara är EN MÅNAD KVAR TILL RC, RiksCup i gymnastik. Fett!!! Har även firat Vilma och Lisa som fyllt fjorton år, och på fredag ärdet Ellas tur. JAg och Sofia tog en trip till kupolen idag och köpte present till our little goldengirl.. Annars då? Bra med er? Vi hörs, puss <3
Bästa Ester!

Black N White



Det Är Nu Man Inser Hur Bra Det Var

Tränar gymnastik, långa bussresor fyller eftermiddagarna, går ute i kylan med luvan och vantarna på, känner mig lite nere för allt och ingenting, taggar inför helgens Stockholmsresa och födelsedagsfirande. Pratar ut med mamma och pappa som aldrig förr, kramar Elsa länge, länge för att vi äntligen ses igen. Ska äta choklad i massor ikväll, men först-en dusch. Kram. 

För ja, jag mår faktiskt bra

Ni vet när man mår så där sjukt bra efter en träning? Armarna smärtar och benmusklerna skriker så fort man tar ett steg. För det är då man inser att man kämpat allt man kan under 2 och en halv timme, att man gjort det bästa av det. Bästa känslan! Ska träffa Sofia idag och vi ska åka någonstans och inhandla present till både Vilma och Lisa som fyller år snart. Vad det är får vara hemligt hihi.. Kram på er, vi hörs. 

Snubbla Inte På Sådant Som Ligger Bakom Din Rygg


Fick bara lov att visa denna vackra varelse, sjukt cool! 

Idag gick jag i skolan till fyra, men jag tog mig igenom dagen och är faktiskt gladare är vanligt! Vet inte vad det beror på, kanske att jag äntligen kommit igång med träningen? Eller att jag har en grymt rolig helg att se fram imot? Ska ner till srockholm på lördag och springa orienteringskavel, 25manna, och på söndag ska jag och brudarna fira Vilma och Lisa med lasergame och tårta, superhärlig helg att se fram imot eller vad? Kram på er. 

Det Vi Gillar Allra Mest

Har spenderat två dagar med det här underbara gänget. Lördagen gick åt tävling där vi efter några missar slutade på tredjeplats. Idag har vi tränat stenhårt sedan tio imorse på det som gick mindre bra igår. Jag älskar er mest av allt bruds, kram!

BE HAPPY♥

Read All About It

Pluggar både matte och So, träffar Sofia, taggar inför tävlingen imorgon, äter toast i hundratal och dricker te. Deppar ihop över både det ena och det andra, men skrattar även över sånt som piksaltosar, korta dagar och gitarrspel och att äntligen behärska jongleringskonsten. Eftermiddagen går till choklad-depp-käkande, plugg och kanelbulleätning, pepp och pack inför imorgon och smskonversationer med saknade vänner. Kram.

Än blommar det faktiskt

Går i skolan som aldrig vill ta slut, kämpar mig igenom både det ena och det andra, svenska, spanska, hemkunskap med mera. Springer även en sväng i skogen för att checka banorna inför morgondagens skolorientering som vi profilare anordnar. Ska precis upp till Bergebo och köra lite joggning med stavar så vi hörs sen. Men ha det fint, puss.

Strosar runt i nya favoritbyxorna, gör smoothies i tonvis för att sommaren inte ska bli helt glömd och lagd bakon ryggen, pluggar igen efter min förkyldning och hemmavistelse från skolan. Går långa promenader i höstsolen, fotar endel med Sofia, äter varma mackor och soppor av alla dess slag. Lyssnar på favoriterna just nu, Luckiest girl, Vinsten och Wings, Birdy. Springer orientering, där jag och Vilma irrar rund upp och ned, överallt och ingenstans, målar en massa, sover många timmar om nätterna för att bli helt frisk så jag är i bästa form i helgen. Kram på er.

 

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0