Att Vara Det Närmasta Ifrån Att Komma Långt Bort

Tisdag är dagens namn och när jag inte går i skolan så käkar jag vaniljyoghurt iblommigt glas, lyssnar till FirstAidKit´s underbara melodier och pluggar spanska. Erkänner att även No-böckerna ligger framme, orörda.. Ska strax ta bussen till Falun och träna, vilket känns sjukt skönt. Kram /Alma

Ibland Blir Så Lite För Mycket



Efter En Grym Helg

Helgen har i stort sätt varit felfri, har spenderat den i Mora tillsammans med Elsa och mamma. Firat Elsas sjutton fyllda år har vi gjort, med trerätters, mys och massa snack. Dagsturer har gjorts upp till grönklitt för att tävla i skidorientering, som överaskade mig riktigt mycket, sjukt vad roligt! Trodde verkligen inte jag skulle tycka om det så mycket med tanke på att vanliga skidor inte riktigt är min grej, men det var över all förväntan. Tyckte även att det faktiskt gick någolunda bra, med tanke på att det var andra gången jag körde skidorientering någonsin. Helgen, söndagen och veckan avslutas med kemiplugg och te, vilket kan behövas då prov väntar på torsdag. Ouff.
 

Dö Lite, Lev Mycket

Lyssnar på musik som påminner mig om sommar, frozen yoghurt, sena sommarkvällar, läsarrekord och födelsedag. Räknar ned till konfa14, 146 dagar kvar. Umgås supermycket med Elin, skriver idrottsuppsats, längtar till varje träning som om det vore den sista, och ser framförallt fram imot att armen ska bli bra så jag kan träna på riktigt igen. Äter munkar med äppelröra i, spelar pingis, Gillar vädret[ja, faktiskt.], käkar subway för allra första gången och får höra tusen gånger om av Lina och Elin vilken skam det är. Saknar Jonna gör jag också, känner att det är ganska behövligt att prata ut med henne för tillfället. Men gla' är jag faktiskt, otroligt gla'.
alltså ja, vinter är la bra. Men sommar, du är la bäst.

Bra dag+

Hej på er! Har haft en sjukt bra dag tillsammans med Elin, Alex och Elvis. Åkt buss genom halva Falun och hela Borlänge, käkat massa godis, ätit tacos och gått på kupolen och Ikea. På kvällen åkte jag och Elin hem till henne i slätta och myste, pratade osv. Sedan när vi går på en liten kvällspromenad träffar vi på Jonte också och är med honom ett tag. En grym dag med andra ord, hoppas ni också har det bra, kram.

Dagens Klädval

 

Du Är Så Nana, Du Är Så Lala, Du Är Så Fin

Ungefär 100 år ute i kylan tillsammans med Elin, träffar Mikaela, Amanda och Cissi. Går på premiären på KärlekDelux, var ungefär tio pers där så det säger kanske lite om omdömet. Men jag tycker den var lite mysig ändå, sevärd iallafall! Käkar donken, strosar runt på stan, köper godis, chips och känner att vi kommer rulla fram imorgon av det vi stoppat i oss. Men har en sjukt mysig eftermiddag iallafall, och det kommer fortsätta hela kvällen och även imorgon då hon sover här hos mig i Borlänge. MYS. Puss på er, outfitbilder kommer så snart jag kan!
Sneakpeak.

Gårdagen

 
Bästa lördagen på länge spenderades med mamma framför beastly med chokladfondant och en massa ost. Måste säga att det ägde.

Before I Die..

Som Det Är Just Nu

Just nu har det blivit helg innan man ens hunnit blinka i skolan efter lovet. Just nu planerar jag morgondagen i simmhallen, troligtvis tillsammans med Ella. Just nu sker stora förändringar inom gymnastiken. Nya ansikten och nya förutsättningar och förhållanden, sjukt kul enligt mig. Vi planerar framtida tävlingar som Faluklockan och nästa RM. Det går bra vad gäller den inte längre brutna armen utan den läkande armen, jag är med på fler och fler idrottslektioner, fler och fler roliga aktiviteter, fler och fler övningar. Jag fastnar i HannahMontana-mode och tittar om alla avsnitt som man sett minst tio gånger förut. Fastnar även för ParadiseHotel och tittar lite mellan alla andra strapatser. Ägnar mig åt vesentliga saker så som hemmagjord pizza-ätning, häng med mina grymma systrar och får bästa kramarna av Jonna, Sofia och Lina.
Bästa laget. Dock tror jag att vi får ta nya teambilder, här är ju faktiskt bara några fler än hälfen med.

Inspo



 

Egentlien Inte Men Om Man Ska Vara Ärlig Så

Om jag ska vara helt ärlig så tror jag att skräckfilm är det värsta jag vet. Ångesten och paniken haha, även om man vet att det bara är på lådsas. Ändå plågade jag mig igenom HELA insidious igår tillsammans med Elin och hade förövrigt världens mysigaste kväll i sällskap av henne i Slätta. Tidigt [Som egentligen inte var så tidigt, men enligt oss så är klockan åtta värsta mardrömmen] imorse gjorde vi oss i ordning och styrde sedan stegen mot Gymnos gymnastikhall för en dags gymnastikträning. Där har jag då spenderat min näst sista dag på detta jullovet. Usch vad tråkit det låter att säga så, näst sista dagen, men det är dessvärre sant. På onsdag börjar det som kallas skola och vad har vi att säga om det? Tungt. Supertungt.

Vitt På Svart

Undrar hur mycket kul man borde hinna med under ett enda jullov, helt ärligt. Shoppar med Jonna, en hel förmiddag när vi snackar ikapp om precis allt. Skvaller, sommar, vänner, problem, guldkorn, ja allt som livet erbjuder. Lunchar på kompis och införskaffar kläder i vit spets från rean. Träffar Micke och försöker lära mig LoL haha, kan inte säga att det är min starka sida. Går i kyrkan på söndagarna och även fast inte just det är det mest roliga så är det ändå mysigt och eftersom jag måste, om jag vill spendera sommaren i Eksjö, så gäller det ju att göra det bästa av det. Ser fram imot att spendera ett dygn i Falun hos Elin och i gymnoshallen. Även om jag inte kan träna pga armen så känns det sjukt kul ändå.
Känns som det var evigheter sedan man gick klädd såhär, right?

Några Dagar In I Januari Månad

Ja, så här tre dagar efter att 2013 försvunnint så känns det faktiskt lite tomt, måste jag säga. Att trean bytts ut mot fyran. Och ännu ingen snö. Drog mig ut på ett lugnt löppass med lite ruscher tillsammans med Elsa, och fyfan vad tungt det var. Benen värkte precis hela tiden och varenda sekund längtade jag hem haha. Men känns såklart skönt nu efteråt. Annars har jag spelat en sjukt massa piano idag, känns så sjukt kul när man ser framsteg och blir bättre! Siktar nu på en lugn fredagskväll med choklad och tidig läggdags. Kram.
bästa kussarna.

Julaftonens

Så här såg jag ut, julaftonen till ära. Vaknade dock upp med väldigt skumma utslag i hela ansiktet, ingen aning om var de kom ifrån. Försökte i alla fall sminka över så gott det gick, men innan det kan jag berätta att hela ansiktet matchade tomteluvorna haha. Bar då den här härliga klänningen från bikbok, i spets från topp till tå. Så härlig!

GOTT NYTT ÅR

 

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0