Nails

När man är sjuk så får man alldelses för mycket fritid så jag ägnade mig åt att pryda naglarna ett tag. Fräschar upp när man bara ligger hemma och degar ändå!


Lunch


Standard-lunchen när jag är sjuk. Grönsaker, keso och vegbiff på det. Snabbt, enkelt, gott och nyttigt!

Sjuk!?

Åh vill knappt inse att huvudet är igenklistrat, att jag inte orkar göra någonting alls, att det känns som ett sandpapper dras upp och ned i min hals och att ögonen håller på att stängas så fort jag reser mig upp en minut. Är jag sjuk? Va? Hur? Har inte varit sjuk på hur länge som helst så jag hade glömt bort hur det känns. Nu blev jag påminnd, tråkigt nog. Tror att halstabletter, tekoppar, sängen och lugnaste spotifylistan jag har blir mitt sällskap idag. Usch för kroppen när den protesterar så här. Åt iallafall världens mysfrulle imorse och samtidigt tittandes på frozen än en gång. Åh mysig film. Kram på er.


Inspo



I Falu Stad

Just nu befinner jag mig i Falun väntandes på bussen efter en riktigt bra dag. Vaknade hos Elin och sedan gick vi ut och hittade på massa äventyr. Köpte lite lördags-gott, träffade vänner och stekte i den varma solen. Doppade jordgubbar i nutella med Isak, Alex och gabbe, var hem till Jonte och pratade om allt och inget. Åh vilken bra dag! Nu ska jag hem och förhoppningsvis inviga grillen lagom till middagen. Kram på er

Vaken



Vaknade just precis upp hos den här snyggingen i Falun, och snart ska vi dra oss upp för frulle. Vi får se vad dagen har att erbjuda sedan! Kramis


Heja fredagar

Har mysdag med tjejerna i skolan vilket innebär gå omkring i mysbyxor och mys sönder precis hela dagen eftersom att det är fredag för våran del. Slår mitt pers i biptestet (och ni som har kört det vet hur hemskt det är), lyssnar på musik på volym 100%, käkar jordgubbar doppade i nutella med Ella (stor-rimmare som jag är) som för övrigt är det bästa som finns. Om en timme tar jag bussen till Falun och slätta för att spendera början på helgen där hos Elin. Det här artar sig till en riktigt jävla bra dag tycker jag.
Sol och allt, sommar? 

Busar

Hahah åh älskade du. Så himla fin vän, puss och kram



Outfit





Körde på sittandes i solen, fast innomhus. Ja för det kändes bra.

Sneakpeak på dagens


Åå älskade mössa fastän det är varmaste dagen hittills på året ungefär.

GLAD

Såhär känner jag att jag vill göra en sån här grym dag. Tycker denna bilden är så himla härlig och den förmedlar exakt den lyckliga känslan jag känner för tillfället. Hej bra dag!

De Vackraste I Mina Ögon

Detta är mina älskade systrar Elsa och Klara. Dom är det finaste jag har, som mina allra bästa vänner. Jag har er kära och tätt intill mitt hjärta ska ni veta, ni är helt awesome. Hoppas ni andra har någon som ni tycker så mycket om som jag tycker om dessa fabulösa varelser.




Klippt

Såå himla skönt att bli av med mina kluvna toppar som bara var i vägen. Känner mig så himla frisk och fräsch i håret nu!

Gårdagens

Heii! Bloggade inte igår för att..
1 jag hade seriöst VÄRLDENS jobbigaste huvudvärk som inte ens ville gå över efter ett antal huvudvärkstabletter. 
2 Jag åt massa våfflor [jag vet att jag tjuvstartade i söndags men lixom är det våffeldagen så är det.]
HAHA det är egentligen mer frukt än våffla. Men vadå.

Vad Som Fyller Min Onsdag

Jag kommer, som troligtvis resten av min klass, spendera eftermiddagen med att läsa om allt vad lag och rätt innebär. Tungt men sant. Har precis laddat upp med detta(nedan) för att inte somna av alla ord, bokstäver, papper och böcker. Uääh har inte så stor lust med soprov nu om jag ska vara helt ärlig.
 

Beställa?

Är himla sugen på dessa snyggingar, är även halva priset just nu så är verkligen på vippen att beställa hem dem.. Såå fina!

Street-gymnastik

Låt mig ursäkta för mobilbilderna med otroligt dålig kvalité, bättring!


Våfflor

Ååh har precis kommit hem från den seriöst tuffaste träningen på länge. Körde kondition/styrka och hela laget låg döda när vi slutade haha. Men efter det åkte jag till farmor för att återfå energin i form av våfflor, nomnom.. Ha det så bra, godnatt!

Just Nu

Jag och tjejerna bestämde oss för att ta en fika innan träningen, kändes himla välbehövt efter en hel dag utomhus i backen. Kram på er ❤️

Te


Snart ska jag åka till Falun med la familia och titta på klara som ska tävla, och  sen stannar jag nog där tills min träning börjar. Men först får en kopp te och lite frulle börja dagen. Kramis

En liten blomma från i somras


Tycker den här bilden blev himla bra, men har inte lagt ut den här än så tänkte att det var dags. Älskar ljuset och fokusen på något vis, så tänkte dela med mig av den till er =)

En Liten Vit Med Spets

Tycker den här klänningen är så himla söt, man känner sig uppklädd men ändå är det himla bekvämt! Perfekt ju
 
 

Tjuvtitt

Fler Bilder kommer senare ikväll, tills dess, kramis

TopModelSverige


Har blivit en vana för mig och Klara att titta på senaste avsnittet av topmodelSverige varje morgon samtidigt som vi käkar frulle. Just nu sitter vi och kikar, superspännande ju!

TORSDAG

Hallu! Idag är det torsdag och idag är jag superglad för att jag snart har helg framför mig, för att jag är frisk, för att alla prov för veckan är avklarade, för att jag dricker världens godaste smoothie, för att jag har världens bästa syster, för att jag ska iväg och träna snart, för att jag klär mig i världens finaste klänning idag och för att jag snart blir av med hårets slitna toppar.

Konditionsmål

Kom att tänka på en sak igår när jag gick upp för en backe till träningen. SJUKT vad dålig kondition jag har. När jag tänker efter har jag egentligen inte tränat kondition på hela vintern mer än nån gång ibland, och det har liksom satt sina spår. Jag tycker det är så synd, för vanligtvis tycker jag det är otroligt tråkigt att träna kondition, och det blir ju ännu tråkigare om jag har dålig kondition. Älskar att träna tex styrka och gymnastik, explosivitet osv, men just att sätta på mig springskorna och jogga i en timme har jag jättesvårt att hitta motivation till. Så nu har jag tänkt att starta ett "projekt", så min kondition är något bättre till orienteringssäsången i sommar. Jag tänkte börja med att springa en halvtimme minst en gång varje vecka, då jag tränar gymnastik tre gånger och har profil en gång i veckan så måste börja lite lugnt. Om några veckor kanske jag kan öka till två-tre gånger och även springa lite längre. Jag delar alltså med mig av detta för att jag ska bli mer motiverad, för att kunna 'redovisa' för er varje vecka. Håller alla tummar jag har för att jag ska klara av det! Kram


Workout

Yeyy, känner mig otroligt stark just nu, efter ett superskönt och jobbigt styrkepass alldeles nyss. Har varit en bra dag förövrigt också, känt mig glad och pigg! Kram på er.
 

När solen lyser




Tips!

Tänkte dela med mig av ett supertips för er som tränar eller bara behöver lite extra energi. Smoothie! Vissa har kanske i onyttiga ingredienser som tex glass, men det går att få den så mycket nyttigare och minst lika god på lite mer energirika ingredienser. Jag brukar blanda ned frysta jordgubbar/hallon som vi sparat sen i somras, lite hälsofil, och eventuellt en halv banan för att få den lite sötare. Vill man lyxa till det kan man ha i lite vaniljsocker istället för banan, men jag tycker det blir bra utan också. Enkelt, gott och perfekt att ta med i en termos och äta påväg hem från träningen eller i skolan!
Nomnom

Första knopparna





 

Blommorna


Ååh måste bara visa hur krokusarna ser ut för tillfället, nu när snön har fallit. Tror inte att jag är ensam om att tycka att det suger, liksom, det var väl vår nyss?

Första dagen på veckan


Vad som har fyllt min måndag är mer än trevligt. Till exempel har jag och lina smaskat på nutella, vilket känns som dagens höjdpunkt. Det var även trevligt att ha mysmorgon tillsammans med Klara, för att inte nämna hur glad hon blev när jag överraskade med frukost på sängen i form av varm choklad och baguetter. Fotat, lyssnat till Lykke Li's härliga melodier och skrattat i mängder tillsammans med Elin och Ida. Ber till gudarna att tisdag blir lika bra. Pussis

Träning



Har spenderat kvällen med dessa fabulösa tjejer och tränat nonstop tre timmar. Helt sjukt nu har vi nästan ett helt lag med sträcksaltos! Wow. Efteråt blev jag bjuden på kvällsfika hos farmor och vi satt där och myste bara hon och jag. Rätt bra söndag ändå tycker jag! Kram

Sweet Sunday

Har haft en riktig fixar helg och man har antingen sett mig läsa engelska, städa lite här och där eller skriva NOraport. Fick även lite tid över igår för catching fire med familjen, även om jag sett den ett antal gånger förut.. Om ett par timmar trampar jag på min röda cykel iväg in mot staden för att sedan ta bussen till Falun. Åh ska bli så skönt att ta ut sig lite, hann inte med träning varken igår eller i fredags så är nu taggad till tusen! 


🌟be happy🌟

Välkommen, Kära Helg

Även om jag var ledig igår, och även om jag måste tillbringa hela dagen åt engelskaplugg så är det alltid något extra med helg, tycker jag. Firar den med godis och att hela familjen är hemma. Dessutom en fruktansvärt tråkig bok som måste vara utläst på måndag, suck.
NomNomNom.

Den Blå Och Vita

 
Tycker om denna väska så himlans mycket! På sommaren, våren, hösten, vintern. Love.

Fredag

Har haft en himla mysig dag, studiedag och allt så den har spenderats på roligare äventyr än skola. Började med en smoothie tillsammans med Klara som vi blandade ihop av frysta bären i frysen. Åkte sen iväg till kupolen, mötte upp Micke och hade en super förmiddag med honom. Gick omkring i varenda affär i hela byggnaden (hittade dock inte ett enda par byxor som passade), åt glass och pratade om allt, verkligen en toppenförmiddag. Kom hem, lunchade framför GossipGirl och sen kom Lina förbi. Och ååh har så himla roligt med henne. Tog cykeln och trampade omkring lite överallt, köpte fredagsgott och hade supermysigt bara vi två. Snacka bra dag.
smoothie gjord på frusna bär-bland det bästa som uppfunnits tycker jag.

Träning Next


Har precis dragit på mig träningskläderna och ska snart ta bussen mot Falun och träning. Har haft lite ont i ryggen så har inte varit igång på några dagar, men nu så! Mössan fick hänga med också, även fast solen skiner mer än nånsin så tycker jag det blåser lite för mycket.. Eller så vill jag bara ha den för att jag tycker den är fabulöst snygg.

Dom finaste❤️






I En Lång Svart




Äntligen är solbrillorna framme och kan vara med på outfitbilderna, ÄLSKA SOL

Vårens Första

Gaah är det krokus och snödroppar vi ser? När inte ens hälften av MarsMånad har gått? Det är nog vår nu trots allt, om inte annat så märks det på ögonen och näsan som rinner konstant - det ända dåliga med våren för VEM KAN LÅTA BLI ATT ÄLSKA DETTA?
 
 

NELLY.COM

 Åh så himla fina klänningar på rea på nelly.com just nu, vill ju ha allihopa! Blir så sugen på nya sommarklänningar nu när solen börjar titta fram.

Hundra Dagar

Ååh exakt hundra dagar kvar till jag befinner mig i Eksjö, har världens bästa sommar framförmig där nere med härliga vänner och massa träning. LÄNGTALÄNGTA ❤️

Frulle

Med Ed Sheerans röst i hela huset, solen lysandes genom fönstret, mandlar i massor och efter ett styrkepass - riktigt bra morgon.
 

Himla bra helg

Helgen har varit supergrym, spenderat den delvis i Borlänge och delvis i Falun. I fredags åkte jag skridskor med skolan hela dagen, och det var såå kul! Bästa skoldagarna spenderas inte i skolan haha, nejmen riktigt kul. Sov även hos lina så vaknade upp hos henne i fredagsmorgon. Efter skolan åkte jag hem och chillade hela kvällen +lördag morgon. Vid ett befann jag mej med riktigt härliga tjejer på lugnet i falu stad och tränade hela dagen till klockan fem. Då åkte jag och Elin till slätta, hämtade upp Jonte och köpte choklad. Sedan hade vi en riktig myskväll hos Elin med massa godis, skratt och bus. Träffade även på några vänner till Elin när vi var ute ett tag så snackade lite med dom också. Söndagen har bestått av ännu mer gymnastik från nio till två och sen skjutsade mamma hem mig, och sen  myste jag, hon och Klara här hemma hela kvällen/eftermiddagen. Åå älska helg, måndagen var verkligen inte välkommen.. Pussar
Älskade älskade ni

Tänkte berätta om helgen snart, ska bara plugga lite först, kam behövas med tanke på hur mycket prov och redovisningar denna veckan har att erbjuda..


Klara, Fänny Och En Himla Massa Hjärtan

 

Dålig och Bra Dag

åå igår var en så sjukt dålig dag. Allt kändes tungt och jag mådde inte alls bra, dessutom hade jag vaknat upp med en hemsk huvudvärk så jag stannade hemma från skolan också. Liksom, en dag när inte ens choklad hjälper, hur dålig är den inte då? Idag var dock såå mycket bättre. Har fortfarande huvudvärk men gick till skolan ändå och det kändes bra, tror jag behövde komma ut lite och så. Blir ingen träning för mig idag dock, eftersom huvudet fortfarande värker hur många alvedontabletter jag än trycker i mig. Hoppas det är bättre imorgon. Vilar upp mig hos Lina ikväll med god middag och godis, känner mig redan bättre.. Kram på er.
 

Starten På Mars

Hade en riktigt bra första dag efter lovet. Skolan kändes inte så tung och efter det spenderades eftermiddagen på ejendahls tillsammans med Lina och hennes familj tittandes på hockey. Är inte så insatt i hockey så har ingen koll, men men det var riktigt roligt även om Leksand förlorade haha.Igår var också en sjukt bra dag, började med ett skidpass med vänner, fick sluta skolan tidigt och spenderade några timmar i Falun med Sofia. Sen åkta jag hem till Elin, packade ihop lite träningskläder och sen in till stan igen för att ladda upp till träningen på bästa sätt-subway. Seriöst det godaste jag ätit på länge! Sen tog vi bussen upp till lugnet för några timmars styrka och grundträning-såå bra dag. Kram på er!
 

Toner, Noter Och Musik Som Fyller Rummet

Har börjat spela endel piano på sistonde, tycker det är riktigt roligt! Så himla skönt att ta ett brake och spela några toner ibland.

Om tjejmiddag och världens sötaste hund

Hade en så otroligt mysig kväll igår med mina systrar, mamma och mormor [+ Fänny] som kom på besök. Käkade trerätters bestående av kyckling, italiensk pasta, mozzarella och tomat och till efterrätt Gino. älskar mat haha. Vi satt och myste hela kvällen, superskönt att få relaxa lite såhär innan skolstarten. Var även iväg och gymmade vilket kändes riktigt bra, har aldrig gymmat förut men det är verkligen roligare än jag trodde. Dock kommer jag nog inte få så mycket tid över till det när skolan börjar igen, men det var en roligt sysselsättning under lovet! Idag ska jag chilla nu på förmiddagen, måste även iväg till kupolen en sväng och ikväll bör det v mot Falun och gymnastikträning. Ska bli kul att träffa tjejerna igen, var ju några dagar sedan nu. Ni får ha en bra söndag, pussar
Åååh världens bästa Fänny, hon är så himla fin ju❤️

Tradition



Sitter just nu bänkad framför Vasaloppet med resten av familjen minus pappa som är påväg mot Mora just nu i skidspåret. Är typ det mysigaste som finns att en söndag om året gå upp och följa både täten, folk vi känner och så vidare. Orkar aldrig kolla på hela loppet men försöker se både starten, målet och lite utefter vägen också. Vi hörs under dagen, kram på er❤️

Artister jag aldrig tröttnar på

Rihanna - Asså hur sjukt bra är hon inte? Gillar att hon sjunger låtar som passar vid olika tillfällen, typ att hon både har snabba låtar och de med lite lugnare takt. Vissa till träning, andra när man vill sova, chilla, käkar eller dansar. Ni fattar- jag tycker hon är grym.
Favoriter: Listan är typ ändlös, Right now, Where have you been, Stay, What's my name, Only girl, Rude boy osvosv. Gaah, avgudar henne.
 
Håkan - Har aldrig varit ett så himla stort fan av denna Göteborgs stolthet men ändå alltid lyssnat på hans låtar då och då. På senaste tiden har jag även lyssnat lite mer på texterna han sjunger och jag älskar det! Dom betyder ju faktiskt verkligen någonting och är inte bara skräp som vissa andra.
Favoriter: Känn ingen sorg och Fri till slut
 
Veronica Maggio - Sveriges stolthet, bortsett från Agnes, Swedish hous maffia och abba inom musik skulle jag nog säga haha. Älskar hennes sätt att förmedla känslor på, hennes melodier kan förändra mej från ledsen till glad på ett kick! Alltid gillat henne, och gör det fortfarande.
Favoriter: Låtsas som det regnar, Sergels torg och Satan i gatan är grymma!

Pink - Diggar den här tjejens musik riktigt mycket! Kan inte riktigt beskriva varför, man får en härlig känsla när man hör henne tycker jag!
Favoriter: Just give me a reason, Try, F**kin' perfect

Miley Cyrus - Japp! Vissa tycker att hon har förändras till det sämre, och jag kan inte säga att jag tycker tvärt om, men jag gillade hennes gamla jag och även den nya Miley! Tror faktiskt att det var bra med en förändring på nått vis, plus jag älskar hennes låtar!
Favoriter: Gillar hitsen från 2009, typ Party in the USA och The Climb haha, men även dom nya som We Can't stop och Will.i.am och hennes Fall down.
Blev en lång lista haha, gillar mycket annan musik men dessa är dem som jag har lyssnat på sen länge och även om de flesta av er säkert hört alla låtar redan så är det ju lite låttips för er andra ;) Kram

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0