EmmaEmmaStinaJonna

Halloj :)
dagen igår spenderade jag med dom där sötnosarna^^ var hur mysigt som helst, tack tjejjer :')
vi lekte en grymt kul lek, myste, åt chips och letade spindlar på Stinas golv :)
Nu ska jag äta,
kram <3

My day in words ♥

Hejsan :)
I morse när jag vaknade så var jag så grymt trött (klockan sju) så jag låg i sängen i ca 1.5 timmar, såå chill :) såm tur var så började jag tio, så va lungt resten av morgonen också. Iskolan hade jag spanska, svenska och sen matte. När vi skulle på idrott så kollade jag i min väska och såg att jag glömmt idrottskläderna, klantig som man är ;) så jag fick snällt springa hem, byta om och sen till en en lekpark. Där var staret för orienterings banorna. Jag och Sofia chillade igenom en bana, gick/småjoggade. sen hjälpte jag lärna med att ta ner en banas kontroller.

Efter det gick jag hem och duschade, bytte om och snackade lite med syster. en timme senare satt jag och Stina påväg mot kupolen och shopping. Vi stannade i stan och hämtade mitt IDkort, äntligeen!! :)
När vi kom till kupolen så checkade vi in på donken och tog en varsin macflurry mars, ingen höjdare. Ett par minuter senare mötte vi upp Ida, och hade en riktigt mysig shoppingtur.
Jag köppte lite underkläder och ansiktsfärg till min och Vilmas dräkter. Vilken färg? Det säger jag inte.. Eller okej då.. Vit :)
Nu känner jag att jag redan skrivit för mycket, vi hörs,
kram ♥

skolan nästa ;)

hejsaan :)
klockan är nu strax efter nio och om ca 20 minuter sådär ska jag väl dra mig iväg mot skolan, som jag börjar 20 i 10. Men ni får ursäkta att jag har så dålig inspiration och bara lägger upp suddiga webcam bilder, jag försöker bättra mg ;)
kram ♥

GODNATT ♥

sovsött gott folk, vi hörs i morgon :')

släng in en kommentar vettjaa ;)

jag och Loise ♥

jag är så ledsen...

för att jag aldrig bloggar längre, men jag ska bättra mig, jag lovar !
men hursomhelst, så jag jag precis kommit hem från skolan, där jag spenderat de första två timmarna av min dag. Jag hade bara två lektioner, helt underbar dag, vi har utväcklingssamtalsdagar :)
nu fram till klockan fem, så ska jag plugga och bara chilla. Sen klockan fem ska jag och tjejerna ner och repa på fritidsgården, vi hade tänkt och spela ambitions, med donkeyboy eller nått sånt, lite nytt för denna termin med lite "rock"sånger :)
men nu så tänkte jag ta tag i mitt liv, så ses vi väl senare idag :)

kramar i massor


arkiv-

Tagga staan :)

hejhopp ;)
nu har jag precis ätit frukost, och taggar stan med mina fina vänner :) Antagligen kikar vi in på Borlänge marknad, men det regnar ju, så det kommer säkert sluta med att vi sitter inne och trycker på något varmt café med en kopp choklad eller nått haha ;)
men det ska bli kul i allafall. :)
Nu så måste jag börja fixa i ordning mig, och självklart plocka fram regnkläderna..
kram & puss ♥

ocksåå var det morgonfrillan igen då..

Skol-DM i orientering...

...ska jag springa imorgon efter skolan. Det kommer bli så sjukt kul, särskillt eftersom mina vänner ska med också!! ♥
Plus... Att vi missar slöjden också, chiiiill ;)
Och en till bra grej, imorgon så börjar jag tjugo i tio, så det är en grym dag, wiie!! ♥
Jaja, hursomhelst, så har jag väl haft det hyfsagt idag också, så det är skönt. Vi åkte rullskidor på profilen, slutade efter det klockan halv fem, kom hem till mej fem i fem, jag och Stina duschade och bytte om på rekordtid och var nere på fritidsgården klockan tio över fem, så vi kunde repa med Emma och Emma. Stressigt värre måste jag säga !
Men nu ska jag gå och packa inför DM, så
puss & kram ♥

Min dag i ord:

tja grabbar,
idag så har jag varit i skolan (nejfaan!?), och tränat i Falun. Vi dansade och körde styrka, var så grymt jobbit!! Så nu har ni en tjej med sjukt mycket träningsverk både här & där ;)
I skolan hände inget speciellt, men tisdagar är så grymma, start halv nio, slut tre, och hufsat roliga lektioner därimellan. Men nu ska jag gå och duscha, hejdå alla barn!!
puss


 

GODNATT ♥


fått av Stina för ett tag sedan, tack vännen
det är en klacksko, som man sätter örhängen eller andra smycken i :)


 

inspiration ♥

Förlåt...

...för att jag inte har bloggat något på ett par dagar, men jag har inte orkat haha ;)   men nu så sätter vi igång igen!!

De här senaste dagarna har det inte hänt så mycket speciellt, men i lördags sprang jag orientering, som btw gick skit, eller nästan i allafall ;)
Sen på kvällen kom Emma och Stina hit, och vi bakade pizza, skrattade, pratade, lekte, busade och bara hade det allmänt mysigt. Såklart åt vi även en massa godis!! Efter ett tag gick Emma hem och jag och Stina gick ut på en lite kvällspromenad vid halvtiotiden sådär.. ;) Då hälsade vi på Emma (en annan Emma alltså, inte hon som hade varit hos mig innan), Jonna och Emelie. :)
 
Sen igår hände inte så mycket speciellt trorjag, kommer inte riktigt ihåg haha.. Förutom att jag åkte till Falun och tränade, och det gick bra. Lärde mig en ny volt, helskruv på hårt, så det var kul :)

Idag så gick jag upp vid halv tio (vi har studiedag), och sen drog jag till Vilma och hängde med henne ett tag, vi gjorde bland annat våra dräkter till orienteringstävlingen daladubbeln, då man får klä ut sig. Och vad vi ska vara, ja... Det är en hemlis ;)
Ni får veta nån annan dag, och säkert se bilder på dom också :)

Men jaja, nu ska jag inte plåga er med mer text,
kram
 


GODNATT ♥

imorgon: skolfoto, får se om jag lägger ut nån bild senare haha . ~ ;)
kram :)

duktig tjej.se

hej !
Idag känner jag att jag har varit duktig haha. För jag har städat mitt rum, pluggat massor, gått ut på promenad fast jag egentligen inte orkade, målat naglarna och nu bloggat. Weeiii, grattis Alma ;)
Nej men seriöst, jag är nöjd.. Nu ska jag snart gå och lägga mig, för jag är så gryyymt trött. Men innan så får ni lite bilder, bra vaa? ;)
Kramar ~




klockan 21.10

Hej!
Nu sitter jag och gör ingenting efter att precis tagit den skönaste duschen någonsin. För en timme sen kom jag hem från Falun där jag spenderat min kväll med att träna. Jag var så sjukt trött, så kul ska jag inte säga att det var haha. ;)
Jag är jätteledsen att jag inte lagt upp bilderna från Stångtjärn btw, men ni får dom nån annan dag :)
ni får nöja er med den här sålänge, vilken förresten är en väldigt gammal bild ,
kram. ________________________________________________________________________________

Alma is in da house jaoo ;)

Hej alla!
Just nu sitter jag i stickad tjocktröja och handduksturban på huvudet i sängen och är så sjukt jävla trött ! Igår va vi uppe till ca 12 halv 1 sådär, och vid fem var det några morgonpigga folk som väckte oss, så halv sex var alla i hela årskurs sju dv skola klarvakna och påklädda från topp till tå :)
Vi har haft så kul, bästa kvällen på länge igår, även om det var skiitadrygt att cykla till Falun och tillbax, usch, ibland fattar jag verkligen inte hur vuxna tänker..

Men det var i allafall roligt, och priset man får betala är såklart en brännande hals och en stenhård rumpa (haha!?). fml.. -.-'
Jaja, bilder får ni i morgon, nu är jag för trött tror jag ;)
förresten, älskar alla som va med, minnen för liveet ♥

taggar tältning i Stångtjärn

Just nu sitter jag vid facebook och taggar cykling till Stångtjärn. När jag kommer hem ska jag berätta vad vi har gjort och förhoppningsvis kommer det nog lite bilder :)
kraam <3

Ingen inspiration

Hej, har inte haft nån inspiration till att blogga, fota eller nått som har med bloggen att göra, och det är därför jag inte har bloggat så mycket det senaste dagarna. Men såsmåningom så har jag nog helt fullt i huvudet om vad jag ska skriva om, och då ska jag uppdatera er haha.

Förresten så ska jag cykla till Stångtjärn , trorjag att det va.., (!) med alla sjuor på torsdag och där ska vi övernatta till fredag. Det ska bli kul men också jobbigt, tänka vad kallt det kommer bli i tälten när det är en så där 4-5 plusgrader.. jajaa, vi ses nån gång
/ Almaa :)

Katter

Hejsan :)
Idag kom Ebba över en sväng och vi hade det jätte mysigt. Vi gick runt lite i kvarteret och skrattade, pratade och bara hade det allmänt trevligt. Det var länge sedan jag träffade henne, så jag har saknat henne såå!♥
Vi gick till en gunga på ett dagis som kunde snurra, blev så jäkla yr haha ;) Och sen, när vi gick på en gata så såg vi minst tio katter på samma gång, haha, vi höll på att garva ihjäl oss :)
Nu snart ska jag gå och lägga mig, astrött!
Pussar ♥

skolaa, här kommer jaaag

hejhopp ;)
nu ska jag snart gå till skolan, inte jättetaggad måste jag säga.. Men skitsamma, har saknat många så det ska bli kul också. Första lektionen ärmusik, JÄTTEkul, hmm.. Men nu måste jag dra om jag ska hinna, börjar halv tio idag, sovmorgooon :)
Vi ses väl senare idag,
KRAM & PUSS & HA EN BRA DAG ♥

GODNATT ♥

Sofia & Vilma ♥

Nu sitter man väl o flamsar med de där snyggingarna för er som ville veta ;)
För övrigt så har orienteringen gått okej idag, inte helnöjd men det funkar. ~

Men nu ska jag ta tag i mitt life grabbar,
en riktigt, jävla blöt pöss ♥

Orientering på G

Hej alla glada barn ;)

Vaknade för sådär en halvtimma sen, och om ca 20 minuter åker jag mot smedjebacken och orienteringstävling, det ska bli kul :)
Resten av dagen funderar jag och Stina på att göra något, kanske sova över, det vore kul !

vi hörs sen då,
kram ♥

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0