Near But Far

Idag, idag klär jag mig i mammas knästrumpor, idag träffar jag Elsa och fotar tilsammans med henne, idag inser jag att det är exakt en månad kvar till julaftonen. Idag fikar jag sockerkaka i mängder med farmor och Valdemar, idag tittar vi på nostalgifilmer sedan år tvåtusensju, vi skrattar med en tår i ögat när vi minns hur det var. Idag saknar jag Sofia, idag pluggar jag matte och SO och förbereder mig för de sista proven innan det efterlängtade och behövliga vinterlovet som det numera kallas. Idag ser mitt rum värre ut än vanligt för att jag helt enkelt inte har tid att fixa och dona där. Idag är jag glad, för idag känns det bra.
Hela outfitbilder kommer upp senare.

OhMyGood

Catching fire. Alltså, shieeeeet vilken grym film. Satt och bokstavligen skakade mig igenom hela filmen, troligtvis för att den var så jävla bra, eller för att den var läskig. Har en otrolig rädsla för verklighetsrelaterade filmer och detta är även anledningen till att jag endast har kollat på EN halv skräckfilm, så kalla mig känslig eller vad ni vill. Men anywayyy, har ni inte sett den än så kan jag konstatera att det är dags. Med stor säkerhet kan jag även berätta att du inte kommer ångra dej om du gör det. Och hur ofta är andra filmen minst lika bra som ettan? Åh, det är nu man inser att man inte kommer stå ut tills trean kommer ut. Aah.
 

Som om det var slutet

Checkar av ännu ett prov på den milslånga listan som sakta men säkert blir kortare. Kommer hem ifrån en träning som inte känns något vidare. Kroppen skriker efter vila, kan inte koncentrera mig och orkar inte ta i. Men, alla dagar är väl inte perfekta, right? Spelar Michael Jackson på högsta volym och sjunger med i texterna, även om man bara hinner uttala ungefär varannat ord. Saknar Sofia som är i bruks tilsammans med skidorna och snön. Ser fram imon biomys imorgon, catching fire, som vi längtat!! Ha det bäst, puss.
Hann inte med några outfitbilder imorse, men klickade av en snabb med mobilen i spegeln. Klassikern!

Och Dagarna De Bara Rusar

Ojojoj vad tiden har gått sedan jag tittade in här sist. Men vad kan väl jag hjälpa att precis alla lärare ger ut fler prov och eximinationsuppgifter än någonsin inför julbetygen? Waaaah. No-prov är det nästkommande, imorgon. ORKAR INTE. Men. Jag har faktiskt ansträngt mig sjukt mycket även om jag har lite svårt för sånt. Fysik. Behöver man ens ha någon som helst koll på detta ämne om man inte har framtidsplaner som fysiker? Vilket jag med stor säkerhet kan berätta att jag inte har. Lade iallafall plugget åt sidan för en eftermiddag med Lina på kupolen. Behövligt, kan jag säga. Ska be Klara klicka av lite outfitbilder med en ny tröja om jag hinner imorgon, vi hörs! Kramar.
Sommar, Ge Mig Sommar.

Om Höstlovet Som Gått

Långa dagar som spenderas ute i höstrusket för att avnjuta de allra sista eftermiddagarna med sol, besök från Leksand, från Stockholm i form av mormor och kära kusiner, att äta soppa i mängder för att hålla sig varm. Att bära socker, stora, stickade tröjor som luktar sommar av samma anledning som ovan, för kylan kommer ju lika snabbt som den försvann, för sex månader sedan. Att njuta av träningar med de bästa, att höststäda rummet och bädda sängen i nya, rosablommiga lakan. Att umgås med Elin, Klara, Vilma, Ida och Lina, att ta shoppingrundor med mamma och Elsa för att inhandla behövliga ting som höstkoftor i vinröd nyans, nya underkläder (var tar alla dessa vägen!?) och skokräm. Sitter inne och pysslar med maripan, karamellfärg och blockcholkad, tillverkar de sötaste halloweenfigurerna. Misslyckade, men ack så orginella.. Detta lutar mot bästa höstlovet hittills.
 

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0