Mitt lilla vinterbo.

 

Kameralös Just För Stunden

Kameran har lämnat mig för tre veckor på grund av att den behöver rengöras. Mobilen duger visserligen, och jag har ett fåtal bilder på lager i datorn som bara väntar på att visa er sin skepnad. Det får räcka ända tills min bästa vän, kameran, kommer tillbaka-♥

Då När Livet Känns Som Bäst

Ibland, när livet är på topp. Då när du bara vill skrika. Hoppa. Skratta. Le. Då när ett glädjerop är enda boten. Jag älskar de stunderna. Men de kommer allt för sällan till våra sinnen och själar. De kommer nån gång ibland, när gud vill oss väl, när han ser oss som sina barn. Lyser upp våra dagar. Tänder en extra stjärna. Låter solen skina nån sekund längre. Det är lycka det.♥

You And I, The Winners For Ever.

Vi Välkomnar Våren Med Öppna Famnar


Just nu känns våren mer än välkommen. Jag längtar efter längre dgar med sol och värme. Svalare klädsel och högre musik. Kalla vinterdagar får gärna ersättas av varma vårkvällar. Mörka nätter med matchande kläder får gärna utbytas mot ljusa nätter och färgglad utstyrsel. Åh, snälla, låt det bli vår. Låt det bli varmt. Låt det bli ljust. Låt livet bli glatt.

Ändrade på dagens planer.

Dagen började bra, gick till skolan i mjukisbyxor och händerna i fickorna, då vi körde på chilltema, jag och mina närmsta. Skolan löpte vidare med skratt, lektioner, vänner och längtan efter det fina vädret ute. Innan lunch kännde jag huvudvärken komma krypande och såsmåning om var jag så trött så jag fick lov att gå hem.
Lagade mat och bannade min jävla huvudvärk. Sitter nu och lyssnar på softmusic och inväntar att alevdonen ska verka. Sedan måste jag ta tag i det jobbiga, jag har inget val. Engelskaboken ska läsas ut denna vecka och jag har kommit halv-vägs. Typiskt.
Kram, hoppas er dag har varit bättre än min.♥

bilder från weheartit

trolltroll.

Nu ligger jag och chillar i sängen, och ska straxt sova efter en skön träning, lång dusch och blodpudding (det är väldigt mycket järn i vårt hus nu, eftersom många i familjen har låga järnvärden..).Älskar verkligen tisdagar! Finns mycket tid för mat (..), mys med vänner, chill med familjen, gos med kaninen, träning och sovnig. LOVE~

Imorgon då? Joo.. Då är det ju onsdag?.Sovmorgon till halv tio, inte helt fel! Efter det skola, sen profil. Då ska vi köra ett A1pass, så pulsklockan och skidorna får hänga på. Kommer hem från profilen vid fem, duschar och sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. Själv tycker jag att det låter som en väldigt bra dag :D
Vi hörs finisar, pöss ;*

drar till träningen, ses sen!

Dagens sista.

Imorgon står det skridskor på shemat. Ska upp redan sju, eftersom vi kommer samlas klockan halv nio i skolan med skridskor och täckkläder med oss. Får se om det blir en diss eller hiss på det, har inte åkt på väldigt länge så jag kommer inte ihåg om det är kul eller inte. Kommer inte ens ihåg hur man gör!? Jaja, vi får väl se hur det går.. Vi hörs sweeties.
-alma :')

Inte bloggat nått idag!?

Hej!!!!
Oups. Inte bloggat något idag, sorry men jag är glömsk. Haha..
Men nu är jag iallafall här och kan berätta om vad jag gjort idag :D

I skolan hade vi nån sorts temadag om förintelsen under andra världskriget. Så otroligt sjukt otrolig att det verkligen hände, självklart mest i Tyskland men även här i Sverige!! Kan bara inte fatta det, det var väl inte mer än typ 80 år sen? Fyfan att det finns så många sjuka människor. Sorgligt.
Vi kollade på Anne Franks dagbok och nån annan film, bara läskigt tycker jag..
Annars har vi typ diskuterat om det som hände, om de här filmerna och vad vi ska göra för att förhindra att det händer igen.

Sen när jag kom hem satte jag och Syster direkt igång att städa min kanins bur, och när vi va klara med det så gick jag ut och sålde newbody. Klara var så gullig att hon följde med, så då fick jag lite sällskap också :')

VIKTIGT:
Om det är nån som vill köpa newbody, Säg Till!!! Jag säljer för min jumpa'förening', och vi behöver verkligen pengarna! Ni kan skriva en kommentar, ringa, skriva på facebook eller vad ni har lust med ;)

Kram på er :*
(random bild, varför tog jag den om jag får fråga!?)

Grym helg.

Jag har haft en grym helg. Verkligen grym. Födelsedagsfirande x2, mys med vänner, godis, god mat, bra musik, mys med familj, sovit, tränat. Låter inte helt fel va? Hur har ni haft det?
Vi hörs imorgon, puss på er :*

Godmorgon.

Hej alla barn.
Vaknade nyss i stinas slott till hus, sovit gott osv.
Idag ska jag hem vid klockan ett då jag tänkte klippa mig. Sen bär det som vanligt av mot falun och träning. Vi hörs!
Puss.

GODNATT ♥

vi hörs imon, nu ska jag sovaaaaa ! :'D

-här sitter vi och är som vi är-

tacomys med bästa!! <3









Dagens outfit.

Drar nu iväg mot Stinas place där jag ska träffa henne, Elin och Sofia, vi hörs!
Bjussar på en dagens outfit sålänge. <3

As long as you love me.

Hej!
Glömde berätta vem vi grattade igår, ELSA, min fina syster, grattis!!!! Idag åt vi födelsedagslunch hos farmor också, så det var mysigt!! Snart ska vi åka hem, och då ska jag packa fet sista innan jag drar mig iväg mot Stona. Vi höra mina fina, kort inlägg osv, ni får stå ut... Kram !❤

lunch med farmor, mys med tjejerna <33

Hallooo!
Ställde klockan på halv tio imorse för att hinna med att städa och plugga lite nu under förmidagen. Det har jag även gjort (bra Alma, följer planerna för en gångs skull!!..), och om en halvtimme kör jag och papa iväg till farmor och lunchar där. Där väntar också Mamma, Klara, Elsa och Hugo så det blir mycket folk *hooost*. Haha ^^.

Men iallafall, när jag kommer hem därifrån så tänkte jag dra mig mot Stina och sen så ska jag mysa där med henne och Elin tror jag, CHILL. Kanske sover över, men jag lovar att uppdatera er ändå. Så nu ska jag fixa det sista innan vi åker till Falun, puss på er alla bästa ni!! ;**

såhär glad känner jag mig idag. Vill bara hoppa, skrika, leka, busa!
♥♥♥♥

Något försenad.. MEN VINNAREN AV VECKANS BLOGG!

Haha, glömmde alldeles bort att jag hade den här tävlingen, men nu har jag iallafall utsett vinnaren. JULIA! Som bloggar här, bloggen heter mittlivsomjuliaa.blogg.se, och där bloggar hon helt enkelt om sitt liv. Hon skriver vad hon gör på dagarna och lägger ofta ut bilder på hennes outfit och på vad hon gör, precis då när hon bloggar. Hon uppdaterar ofta och ät sjukt söt! Hon heter då alltså Julia Karlstens och är 13 år. Bor i Borlänge i ett litet gulligt område som kallas skräddarbacken. Kolla bloggen, jag lovar den är fettttt ball.
Puss och kram, klicka på bilden för att komma till hennes blogg!!!

Fridag-

borde inte fredag vara en fri dag? Utan skola och sånt där menar jag, eftersom det heter fredag. NÄSTAN som fridag..

tjaa.
Nu ska jag snart pallra mig iväg mot skolan, sistadageninnanhelgen, SKÖNT eller vad!?
Och idag är en sån där chill dag, när vi har korta lektioner, börjar sent (klockan tio) och slutar tidigt (tjugo i tre). När jag kommer hem sen efter skolan så ska jag städa, mysa och gratta en välgigt speciell person, som jag även gjorde nu imorse. Hon betyder väldigt mycket för mej, och fyller 16 år idag. Vem det är jag snackar om får ni veta om ni kollar min blogg nu i eftermiddag. Men hon vet vem hon är iallafall, så grattis till dej sötnos, om du läser det här!!!

Nu ska jag gå och titta ut dagens outfit, får se om jag pallar fota så ni också får se. Men jag lovar att jag hör av mig senare idag, med eller utan outfitbilder hahaha ;)) Ni får ha en lika bra dag som jag kommer att ha mina fina, kära läsare.
Kram och puss
/alma♥
ser ut som en gris idag. Ja, jag vet...

Upplägget framöver.

Just nu: Ingen inspiration till att uppdatera er med inlägg och bilder.

Imorgon: Går till skolan till efter fyra, åker direkt till träningen efter det och kommer tillbaka hem vid 9. Ingen idé att ni kollar min blogg då eftersom jag inte kommer blogga.

Fredag+helgen: Massor av inlägg, massor av update, massor av foton och massor för er att läsa! Så kika in på fredag och framöver efter det, så kommer jag blogga massor!!

Så snälla, läs min blogg på fredag och i helgen och alla dagar efter det, jag lovar, NI KOMMER INTE ÅNGRA ER! eftersom jag då kommer blogga åt er väldigt mycket så är det lätt värt.
Puss på er, jag behöver bara ta en paus. ;*

~♥

Godnatt på er!

ska komma i säng tidigt idag.. Har inte sovit så bra och har varit väldigt trött de senaste dagarna, så nu ska jag försöka få min skönhetssömn! Haha, kan verkligen behövas.. ;)
Puss ;*

Skola, Stina, oboy, Träna++

heii!
Har precis kommit hem från en grym dag i skolan, för har typ haft 2 riktiga lektioner för nästan alla lärare va sjuka så vi hade bara massa vikarier, och alla lät oss spela p¨å mobilerna och sitta vid datorn osvosv, ni fattar, CHILL DAG! <3
Nu sitter jag och spelar kort och dricker oboy med Stina och Klara och om ca en halv timme drar jag till falun och tränar :D
Vi hörs vänner, Kram :')

I hate mondays. And yeah, I know I'm not alone..

tjolahoppsan!
Jag har verkligen ingen inspration så förvänta er inget lång och bra och kul och roligt och underhållande ch grymt inlägg..

Idag är det måndag. Nejfaan, you dont say!? Joo..
Iallafall så har jag vart in tha skoooooola idag. ÖVERRASKNING :'D
och annars har jag.. Simmat ;D
Annars så sitter jag och snackar med världens bästa Elinpelin nu på skypeeeeeee :')
'åh.. jag har damp. IGEN.'
Vi hörs, ;**

men herregud vilket skummt inlägg, ni får stå ut. <33

Min dag.

Tjo.
Vaknade imorse vid halv tio av min väckarklocka och gick upp och tog en snabbfrukost, gjorde iordning mig och klädde på mig. Vid halv elva kom Stina hit och sen tog vi bussen till kupolen. Vi shoppade lite, men blev klara ganska snabbt så efter en timme satt vi på bussen påväg hem igen. När vi kom hem så satt vi och snackade och gjorde ingenting, käka lunch och myste. För ett tag sen så drog Stina hem och jag ska snart också iväg, till Falun. Där ska jag träna :D
Vad har ni alla fina där ute på jordklotet gjort idag då?
Vi höres väl,
Puss <33

mina fina tjejer ;**~

♥woop♥woop♥^^:*

men fifaan vilken random rubrik, vadå fantasilös!?

whatever. Hur är det? Hos mig är livet på topp! Har precis suttit och tryckt i mig massa godis och spelat spel med världens bästa Klara. Ni vet sånnt här familjespel med spelpjäser och tärning? iallafall, MYYS! <3
Annars har jag inte gjort så mycket idag.
Som ni vet så var Stina här en stund också, vi spelade SIMS och snackade massa skit och busade och tokade och lekte och garvade och fnissade så som bara vi kan... Ni som aldrig har träffat oss tillsammans förstår inte, men vi är verkligen extrema. Vi skrattar kontsant OTROLIGT mycket. Hahhaha :'D
Vi hörs imorgon kära läsare, loveuall♥
GODNATT-

♥stiniboii staxt♥

tjaoo.
Ska bara fixa lite nu innan StinaFina kommer hit om tio minuter. Vet inte vad vi ska hitta på, mysa och njuta av helgen tippar jag på haha ;)
Puss mina fina, vi hörs sen!♥

Ju mer dom spottar på mej, desto snabbare kommer jag blomma~

Jag är inte perfekt. Absolut inte, jag är långt ifrån. Jag sviker, ljuger, är självisk och inte bättre än nån annan. Alla har brister. Ingen är mer än människa. Och ag hatar såna som tror de är mer än människa. Det finns ingen, jag lovar dej. Om du en dag hittar någon så säg till. Jag lovar, det finns en spricka i den till ytan perfekta fasaden. Jag sitter inte och letar fel, granska personer från topp till tå för att visa att jag har rätt, ingen är perfekt. Nej, felet visar sig så småningom. Det kommer krypande till dej som en räv som lurar på sitt byte.. Men ser det inte från början, men jag lovar, lovar HELT säkert att det finns något som inte är bra även i den mest beundransvärda kropp. Alla individer har dåliga sidor, mörka sken.

Men. Alla, och då menar jag ALLA har även något bra. Det finns gott i varenda människa, även den värsta av bedragare, den sämsta lögnaren eller personen med det svartaste hjärta. Alla är fina på sitt sätt. Alla är underbara för olika människor och från olika håll. Alla kan göra en god gärning, vara omtänksam, vara snäll, en god vän. ALLA. ALLA. ALLA. Men det märks inte heller från början. Man vet inte vad folk har för bakgrund, eller vad dom har fått utstått. Har man blivit behandlad illa är det svårare att passa in, och behandla bra själv. Det är ingen ursäkt, absolut inte, men en förklaring. Så snälla, döm inte folk, du har inte en aning om vad människan har gått igenom. De kanske har haft ett liv fullt av plågor, vem vet?

Hoppas ni förstår vad jag vill få fram.. Inte anklaga nån, bara visa att vi är olika och att du också kan göra något åt världen.♥

~som ett ensamt höstlöv i skyn~

Din kraft finns kvar och din själ finns kvar.
Men ändå kan inget bli som det var.
Jag saknar dina ögon, vackra som få.
Och jag kommer aldrig vidare gå.
Du finns här inne, inne i mitt hjärta.
Och ändå är det den värsta av smärta.
Jag saknar dej. Jag älskar dej. Men det vet du inte,
Som du behandlat mej.

♥♥♥

Vi hörs imorgon. Då kommer jag tillbaka med ny inspiration, nya inlägg och nya bilder. I promise you. Promise.

yesterday's♥

hann inte fixa den här outfiten från igår åt er, men ni får den nu :D

Bubbles♥♥♥









GODNATT ♥

 

Svar på frågestund

1: Varför strata du en blogg?
Svar: Jag startade en blogg för att kunna dela med mig av mina tankar, och för att kunna ha någonstans att kunna skriva precis vad JAG känner för, och vad JAG vill. :)

2: bästa bloggar du följer?
Svar: Jag följer väldigt många bra bloggar, men här är några :D
http://idatallavaaralind.blogg.se/
http://elsaannakristina.blogg.se/
http://elinwikstrooom.blogg.se/
http://oliviaml.blogg.se/
http://mittlivsomjuliaa.blogg.se/
http://www.kenzas.se/
http://fokis.se/
http://kajsaochtuvas.blogg.se/
http://www.sofiatervonen.devote.se/
sen finns det några till men om jag ska skriva alla hinner jag inte svara på de andra frågorna ;)

3: bästa minnet med dina vänner?
Svar: Oj, det var svårt! ar så otroligt många underbara minnen med mina vänner! Men det är självklart mysigt med alla tjejkvällar jag haft, alla halloweendagar jag varit med mina närmsta, peace and love, O-ringen 2011&2012, en gymnastik resa med mina kompisar och mycket, mycket mer!

4: favo färg?
Svar: Får nog bli orange tror jag, om jag inte får välja svart och vitt! :D

5: hur grym är jag från en skala 1-10?
Svar: Haha går inte, måste minst bli 11 Sötatse Fia! ;*

6: när började du blogga?
Svar: Jag började blogga november 2011 :D (kolla inte arkivet haha..)

7: varför bloggar du just på blogg.se?
Svar: Jag vet inte faktiskt, tror det har att göra med att min syster kan designen väldigt bra här så hon kan hjälpa mig med den. Annars så visste jag nog inte att det fanns någon annan bloggsida när jag började blogga, och
sen har jag inte orkat byta :)

8: gillar du justin bieber?
Svar: Njaa helt okej.. Han är snygg iallafall :D

9: vad tycker du om att göra på fritiden?
Svar: Jag gillar att umgås med mina fina vänner och min familj, men annars träna, chilla framför TV:n och så blogga förstås!

10: vad drömde du om i din senaste dröm?
Svar: Jag drömmde när jag sov över hos Elin förra helgen att min kanin rymde, och sen när jag hittade henne så hoppade hon in i mig och gick sönder i typ 1000 bitar, jag va alldeles skräckslagen när jag vaknade haha ;)

11: pratar du i sömnen?
Svar: Jag tror att jag mummlar lite ibland, iallafall när jag är sjuk eller när jag drömmer nån mardröm..

12: gillar du godis?, klart du gör men ändå ;)
Svar: Jaa, jag ÄLSKAR godis. Förstår mig inte på folk som har godisförbud, hur klarar ni er!?

13: Vad är ditt fullständig namn?
Svar: Alma Greta Kristina Andersson, därav mitt bloggnamn :D

14: Chips/godis?
Svar: Får nog bli godis, om jag inte får välja båda...

15: Fanta/cola?
Svar: COLA :D

16: Katt/hund?
Svar: Hund tror jag nog, men katter är också hur gulliga som helst!! :')

17: Mobil/dator?
Svar: Skulle inte klara mig utan något! Men om jag måste välja så får det bli dator.

18: Sommar/vinter
Svar: SOMMAR, utan tvekan!!

19: Vilka idrotter går du på?
Gymnastik och orientering. Men sen tränar jag även skidor med profilen, styrka själv och är ute och går/springer ibland.

20: Beskriv hur ditt drömhus skulle se ut?
Svar: Har inte riktigt funderat på det.. Men tror att jag vill ha en ganska stor familj som bor i ett stort, vitt hus, helst med sjötomt :)

21: Vad vill du bli när du blir stor?
Svar: Oj, svår fråga!! Men tror jag vill jobba inom musik, dans eller skåespeleri. Annars typ fotograf eller känd bloggerska :)

22: Från skala 1-10 hur mycket gillar du ditt utseende?
Svar: Asså tror inte jag kan svara på det.. Så svår att säga, för vissa dagar när jag vaknar så känner jag verkligen att jag är den fulaste människan i världen, men andra dagar så kollar jag mig i spegeln och är väldigt nöjd med mitt utseende. Så jag vet inte!!

23: Favorit färg/mat?
Svar: Färg: Orange, Svart, Vit.
Svar: Mat: Tacos eller kyckling :D

24: Favorit högtid, varför?
Svar: Älskar julen! Tänk all mat, allt godis, man får vara med dom man älskar mest, inget stress, och självklart alla julklappar! :D

25: Heter du Alma?
Svar: Haha Ella.. Nej jag heter Bodil, det vet du väl!?

26: Gillar du glass?
Svar: Nej, jag ÄLSKAR glass ;))))

27: Vilken är din favoritglass?
Svar: Choklad!

28: Har du någon idé till filmen?
Svar: Haha jaa massor, men vi tar det privat ;)

29: Vilken mer fråga ska jag ställa?
Svar: Gillar du kebab??

30: kul i trupp2 utan meeej? ;)
Haha jadåå, fast vi saknar verkligen dej här förstås! :')

31: favorit färg?
Svar: Orange & svart & vit.

32: bästa kompisar?
Svar: Oj, har så många! Ska jag säga alla era namn så måst jag hålla på hela dagen! Men mina tre ALDRA närmaste är nog Stina, Sofia och Ella. Men jag har många som är lika bra, men de är de här 3 jag är mest med om man säger så ;) Och alla de andra vet vilka ni är, och du är absolut en av dom Olivia! :')

33: favorit ben&jerry's?
Svar: Oj.. Får nog bli cookie dough :D

34: Va har du för färg på din tandborste?
Svar: aww, JulaGullan :') Den är grön!

35: kramar eller pussar?
Svar: Älskar kramar! vAr som helst, när som helst, vem som helst! Men pussar är förstås också mysiga :')

36: hjärtan eller stjärnor?
Svar: Hjärtan tror jag, stjärnor är så kantiga ;)

37: om du skulle va ett djur, vilket?
Svar: Oj.. Många av mina kompisar har beskrivit mig som apa (bland annat du, Stina), men jag själv tycker nog jag skulle vara en åsna typ. Apor är för smidiga för mig..

38: hundar eller katter?
Hundar.

39: blå eller rosa?
Svar: På kläder har jag mest rosa, men tycker nog att färgen blå är lika fin, speciellt om det är ljusblå!

40: hur långt hår har du?
Svar: Haha Stina.. Ha inte mätt precis men skulle tippa på typ 3, 3,5 decimeter kanske.. ;))

41: hur lång är du?
Svar: Sist jag mätte mig var jag 1,63,5, men nu skulle jag tro att jag är kanske 1,66 i allafall :D

42: små eller stora bokstäver?
Svar: Jadu.. Små tror jag :)

43: älskar du mest i världen?
Svar: Mina fina vänner, bland annat dej Stiniii<3 :')

44: sämsta klädköpet?
Svar: Oj, det var svårt! Men det är nog en vit och blå T-shirt som jag inte andvänt nästan någonting sen jag köpte den. Den är fin, men passar liksom inte på mig..

45: bästa klädköpet?
Svar: Min gråa mössa+ en orange tröja :D

46: vilken är din favvo bokstav?
Svar: A,  såklart :D

47: äpple eller päron?
Svar: Äpple tror jag..

48: när vill du gifta dej?
När jag blir stor? Nej men när jag hittat den rätte haha ;) Kanske runt 30, 35? :D

49: ska din drömkille...
- ha gröna, blåa eller bruna ögon?
Svar: Vet inte, bara han har det där lilla extra i blicken, ni vet när man känner att man bara blir lycklig när han tittar på en? Färgen spelar inte så stor roll, men klarblåa ögon är superfint tycker jag :)
-vara 175cm lång eller 180cm lång?
Svar: Spelar absolut inten roll huvudsaken är ju insidan, men just nu tycker jag att långa killar är söta :D
-börja på bokstaven E eller V?
Svar: Haha jadu.. Ingen aning ;))
-gilla färgen blå eller grön?
Svar: Min favorit av dom två är Blå, så får nog bli den då :)
-vara blond eller brunett?
Svar: Som sagt spelar det ingen som helst roll med utseendet för mig, så jag vet inte!!! Men om jag måste... Så får det bli blond :D

Så.. Det var alla :D Hoppas ni är nöjda med svaren, kommentera om det är något ni undrar över mina svar, eller har någon mer fråga!
KRAM♥

Torsdag.

En ny dag. Nya utmaningar. Nya äventyr. Nya svårigheter. Nya skratt. Känner mig bara så otrorligt taggad för idag! Inget SPECIELLT som händer, men liksom det är ju ändå en dag!! Idag ska jag skratta och ha roligt, det har jag bestämt. Sen får ni andra säga vad ni vill. Det är mitt liv. Min dag. Mitt val.
PUSS PÅ ER!!!
(((btw så har jag tisinställt svaren på frågestunden till i eftermiddag, så håll utkik!! =D)))

2013-01-16

tjoo.
Haft en bra dag där ute i alla världens hörn och kanter?
Min har varit okej, men onsdagar.. Skulle inte säga att det är bästa dagen med tanke på de tråkiga lektioner vi har... Men whatever, jag har spenderat den i ständig närhet med mina fina, bästa vänner så har varit hyffsat, jag har kämpat mig igenom den. Men när vi slutade så körde vi med den där profilen jag snackade om vet ni? Vi åkte skidor i bergebo, och det gick faktiskt bra för mig! Känner att jag börjar få tillbaka tekninken nu, känns bra :-)
När jag kom hem vid ca fem så käkade jag mellis, tog en dusch och sen satte jag och Klara igång att baka. Var supermysigt, och gott såklart ;)
Chokladbollarna har nu stått i frysen ett bra tag, så jag lär väl gå och käka upp dom.. Haha.
Vi hörs fina ni!!
KramKram ;*

blogga, käka, duscha, sova.

Chaoo.
Ledsen för bad update idag. Har ingen direkt ursäkt, livet kom imellan? Plus att jag började tidigt idag, var hemma en timme (och åt+bytte om) sen tog bussen till falun. Pappa hämtade mig i stan, handlade påvägen hem och kom in genom dörren för 10 minuter sen.*oj. det där blev visst en ursäkt.*

Nu ska jag iallafall käka upp maten och efter det duscha+sova. Längtar verkligen till min varma säng, så jag ska fortsätta med mitt så jag får lägga mig nån gång. Det här blir troligtvis sista inlägget för idag så vi säger pusshej och godnatt!
SOVSÖTT :**

Städat, fixat osv.

Godkväll. Nu sitter jag och tittar på svenska idrottsgalan med min familj. Tänkte att jag snart skulle ta mig en liten kvällsfika, typ mackor och te eller liknande. :D Sen, **om nån är intresserad** så har jag precis fixat och städat på mitt rum och i mitt badrum. Så nu är det frächt och skönt överallt! Så himla skönt att gå och lägga sig när man vet att man fått något gjort under dagen tycker jag, och dessutom så känner man sig så "ren" när allt omkring en är rent och frächt! Så nu ska jag gå och ta mig lite väl förtjänt kvällsmat, vi hörs hörrni!
KRAM♥

+SIMS :'D

heej!
Kom hem från skolan för ca en kvart sen, och har nu käkat mellis. Nu ska jag starta igång Sims2, så jävla grymt spel!! Det har inte funkat på min dator på typ ett halvår, men när jag prövade igår så fungerade det!!! Så nu ska jag sätta mig och nörda, hihi...
Hur är det med dej då? Vi hörs om ett tag och/eller imorgon, pöss på er snyggingar :***************

~

Godmorgon.
Nu sitter jag och käkar frulle i vardagsrummet och ska snart börja fixa iordning mig. Sen bär det av mot skolan, som jag börjar halv tio. Klockan tio över fyra sen så slutar jag så jag skulle tro att nästa gång jag bloggar blir vid halv fem nån gång. Om inte någon vill låna mig lite internet.. Vi får väl se, Kram på er! ;***

FRÅGESTUND!

Vi kör igång en liten 'frågestund', där ni kan fråga mig precis vad som helst, och jag försöker svara så gott jag kan. Fråga massor!! =D
jag får se om jag svarar på era frågor med en video eller bara som ett vanligt inlägg.. Vad tycker ni?

förlåt!!

Jag vet att jag uppdaterat er dåligt idag, inte ett enda inlägg faktiskt.. Men jag har haft ganska fullt upp. Jag vaknade vis tio, och åt frukost och myste med Elin. Sen vid 1, halv 2 tiden så hämtade mamma mig och bilen rullade hemmåt. När jag kom hem så käkade jag lunch och sen drog jag iväg mot falun och årets första gympaträning. SKOJ! Och nu har jag duschat och ätit middag :D
Jaa, det där var min dag,, vad har ni gjort då`?
puss på er finaste, vi hörs väl under morgondagen! ;***

Jag och Elishboii tokaar~

Chaoo!
Ska nu gå och sova men bjuder på en liten bildbomb när jag och Elin testar lite oklika stilar först, puss :** <3

Summerstyle~


gangstaastyle~


tweenstyle~

Egopixeeees-

hihi, sitter nu. och. ego. pixar.
KRAM :****

-Gästbloggning

hej alla fina! :) gästbloggar nu, hihi... jag och alma har varit och köpt godis! om någon bryr sig? ;) ben & jerry's chips godis och läsk.. inget fel med det? :D Jag och alma sitter och planerar vad vi ska hitta på.. om vi ska ta bilder och så EFTERSOM MIN HEADER ÄR SÅ HIMLA SUPER DUPER FUL... som alla kan se om ni trycker på bilden där nere? :) men vad gör alla ni där hemma då? lägg en kommentar eller något så vi har någonting att göra... chao! :)

tryck på bilden om ni vill komma till min blogg, puss och kram! /Elinwikström ♥ 

Elins placeee~

sitter och chillar hos Elin nu, vi hörs mina vackra! ;***

Vinnaren av veckans blogg+ny omgång

Vinnaren av veckansbloggtävlingen är den här fina, söta tjejen. Hon heter Ida och bloggar allmänt om sitt liv, sina tankar, sina vänner och hennes otroligt söta igelkott Hugo. Jag valde henne som vinnare eftersom hon är sjukt vacker, har fin design och är duktig på att både skriva och fota. Dessutom uppdaterar hon sin blogg dagligen om vad hon gör och hur hon ser ut. Ni borde verkligen titta in på hennes blogg, då skulle ni nog få en ny favorit!
KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!!



-har även tänkt att ha en ny omgång! Vill du vara med så kommentera "jag är med". Du får självklart vara med igen även om du vann! Vi kör på exakt samma regler som förra gången, men jag väljer vinnaren på lördagen den 19/01. VAR MED DU OCKSÅ!!
KramKram <33

-

här är bilden som jag tänkte visa er när jag var med Ella, Stina och Sofia :D

Chillar

 
Sitter nu och chillar med mina söta, vi hörs senare ❤
men internet dampar, så kan inte fixa bild åt er.. 
 
 

Bjussar'N

hihi, bjuder på en gammal bild jag hittade, bara för att jag inte har något att skriva om.,, Vi hörs fina ni :*

Sorry för dålig update..

 
haha^^..
men jag har ju gått i skolan från morgon till 3-4 på dagarna, så jag har inte kunnat.. Men nu är det ju snart helg, wihoooo!!! hihi ;)
idag började jag tjugo i tio men årets första NOlektion, och gissa vad vi håller på med? höhö.. Ellära, det suger om jag ska vara ärlig. Nästan.. Annars så har dagen flytit vidare med Spanska, So, slöjd osv.. Och sen slutade jag tio över fyra. Efter det gick jag hem och åt fil med hallon och flingor, har tagit bort mitt nagellack och planerat morgondagens outfit. Så kul har jag haft idag. Men mina underbara älskade vänner förgyllde dagen, så har varit okej ändå. Vi hörs vänner, Fredag imoooooon!!!!! yeaaah-

Stina är bara en utav mina fantastiska vänner !! <3 <3

Godnatt finaste du. Det finns ingen finare du än du.

sovgott mina kära läsare, vi hörs imorgon!!!
Btw.. Längtar så SJUKT mycket till sommaren, nån som håller med om att lite sol, värme, shorts och bränna inte skulle sitta fel?
(säg vad ni vill om bilden, men den är sen i somras och.. åh gud, summer, come back to me.)

Skola snart++

tja.
om tio minuter kommer Stina hit för att lämna sina skidor, så vi kan ha profil efter sokal. Profil är en sorts "inriktning" som alla högstadieskolorskolor i Borlänge har (tror jag?), och min "inriktning" är skidor och orientering. Och eftersom jag bor närmare min skola än Stina så kan vi gå hit efter sista lektionen och hämta våra skidor, så slipper Stina gå ända hem till sig. Jaja, annars flytär väl livet på.. Antar jag. Men vi hörs grabbar, puss och kram!❤❤❤

dagens "facelook"


märke på armen osv.. men jaja whatever..

Home again= mellis, facebook, chilla

Hej!
Nu är jag hemma igen från skolan. Som jag sa imorse så slutade jag ju tre, men jag, Ella, Stina och Sofia ville stanna kvar och fixa med en uppgift i idrott. Vi ville iallafall komma en bit på vägen, så det inte blir så stressigt i sista minuten som det alltid blir i skolan. Jaja, från en sak till en annan, NI HAR VÄL ANMÄLT ER TILL VECKANS BLOGG?
Nu ska jag chilla lite med facebook och en banan i min hand, så jag uppdaterar er väl när det händer något skoj.
pöööss.

jaha. då var man här igen då..

..tillbaka i den här situationen med ångest över att behöva gå till skolan. Men man får längta till sommaren. Fast sen har vi ju 4 j*vla terminer kvar också, fyyyy. Jag pallar verkligen inte med mitt liv. Usch och fy och tvi och blä. Så alltså.. Idag går jag i skolan till tre, kommer hem efter det och bloggar åt er.. Deal? KramKram på er, vi får se om jag överlever.

Veckans blogg, nu kör vi!

jag tänker dra igång en veckansblogg tävling!
Om du vill vara med så kommenterar du detta inlägget "jag är med". När jag väljer blogg tittar jag mestadels på din design, hur ofta du uppdaterar och hur intressanta inlägg/bilder du har. Om två bloggar är lika bra så har du mycket bättre chans att vinna om du följer mig på bloglovin. Vinnaren får ett helt inlägg där jag länkar din blogg, har en bild från din blogg och berättar lite om dig och din blogg. LYCKA TILL!
(tävlingen avslutas senast på söndag, 13/01,
och tidigast på fredag, 11/01)

veckans blogg..?

tja. funderar på att börja med typ "veckans blogg" eller liknande, sett att det är många som har det och det skulle vara kul att kunna hjälpa er läsare att få fler läsare på era bloggar. Så då undrar jag om det finns intresse för det. Komentera gärna vad ni tycker, skulle vara bra, så jag vet vad ni vill! KramKram :D

Saker jag älskar/hatar.

ÄLSKAR:
Att leka och busa
Blåa ögon
Citroner
Dansa
Esten (min kanin)
Färgen lila
Gulliga kommentarer/Godis
Ha en bra hårdag.
Illrosa
Jul
Kramar
Lov
Mina vänner
När man slutar tidigt
Orientering
Potter (Harry)
Q-
Roliga skämt
Sommaren
Trovärdiga vänner
Utomlandsresor
Vara med min familj
X-
Yllehalsdukar
Z-
Åland
Ängar med blommor på
Öland

HATAR:
Att vara sjuk
Brun
Clowner
Dåligt väder
Elaka människor
Falska personer
Grupptryck
Hemlängtan
Inte veta var man är i sin egen hemstad (händer mig alltid..)
Jättefula kläder
Krig
Lektioner
Människor som aldrig busar
Nätter när man inte kan sova
Orättvisa lärare
Prov
Q-
Redovisningar
Spindlar
Tråkiga människor, som aldrig leker
Urtråkiga dagar
Vara ensam
X-
Ytterkläder (de flesta)
Z-
Åska
Äcklig mat
Öveerfulla skåp/lådor

2013-10-07

hej fina ni!
Ville bara kika is och uppdatera er lite. Haft en bra helg?Min har varit underbar! Hängt med vänner, tränat i massor och myct med familjen hela tiden, så exremt skönt att kunna slappna av från skolan ett tag.. Men imon börjar det ju igen.. KUL! inte. Men seriöst jag saknar ju alla mina vänner som jag inte träffat på hela lovet, så det ska bli kul att se dom iallafall :D
Men en grej som är supernegativ.. Jo, nu under lovet har jag minst kunnat uppdatera er 3 gånger om dagen, vilket jag absolut inte kommer ha tid med när skolan börjar.. Men en sak är säker, jag kommer MINST försöka skriva ett inlägg om dagen. Det bara MÅSTE jag hinna.. Men vissa dagar är lite mycket, tex torsdagar börjar jag 09.40, och slutar 16.10. Direkt efter skolan tar jag bussen till Falun och tränar. Därifrån kommer jag inte hem förrän klockan nio. Men jag kan ju alltid skriva här på morgonen/kvällen, och så kan jag ju tidsinställa inlägg åt er. Hoppas det duger, jag gör mitt bästa!
Puss och Kram på er!!!

Bilderna från idag-

När vi var ute och gick och efter det körde styrka idag så tog vi nåra mysiga bilder, här är dom!!
Puss på er! ;**

Ut i naturen~

Nu sitter jag här, träningsklädd och taggad för en prommis i soluppgången (får vi hoppas!!!!!) med Stina. Ska bara hämta stavarna och dra på mig dobbarna, och sen bär det ut. Så vi hörs, ni får bilder från turen när vi kommer tillbaka,
KramKram.

GODNATT ♥

Imorgon väntar en ny dag med nya utmaningar, så jag ska ta och lägga huvudet på kudden och somna så jag kan vakna upp imorgon!! KramKram, sovsött!! ;**

-Klara gästbloggar-

Hej allihopa! Här och gästbloggar igen.
Idag har jag åkt lite skidor och vart med en kompis så jag har haft en skön dag. På tisdag börjar jag ju skolan också.. Ska bli kul, fast ändå lite tråkigt, hahah jaja, ni fattar. Imorgon, den sjunde, fyller min fina Claris 10 år. Ska bli kul att gratta henne! Annars ska jag väl inte göra något speciellt, bara ha en chill dag och njuta av det sista av mitt jullov.
Ha det gött! //Klara <3


bilden sen skolavslutningen 2011

~Omfixning av mitt rum~

tjena.
Har tröttnat så väldigt på mitt rum med gröna väggar, gulliga detaljer och orensade lådor, så jag fundrar på att göra om lite. Inga jätteförändringar men måla om, fynda lite möbler på loppis och sätta upp bilder på väggarna. Här är lite inspiration på hur det skulle kunna se ut (från weheartit), men kom gärna med förslag och ideer, det skulle vara jätteroligt! =D
Själv tänker jag mig modernt, svart/vitt/grått och fyrkantigt-

 

Tränat++

Hej.
har precis tagit mig runt på min runda upp till Bergebo och tillbaka, och sedan kört styrka. Kännde mig väldigt stark idag och kroppen funkade verkligen som den ska! Så skönt när det går bra med träningen, blir så mycket roligare när man ser framgång. Har även tagit mig en lång, varm dusch och chillat lite i min säng hihi :*

Imon tänkte jag och Stina att vi vill komma upp lite i tid eftersom vi vill vänja oss till skolan dagen efter imon, alltså tisdag. Så vid tjugo över nio drar jag mig bortåt mot henne så tänkte vi gå runt älven i lite rask takt först, och efter det kämpa vidare med min styrka. Känns så bra nu när vi väl bestämmt oss, och har man inte lust så måste man ändå, om inte annat för den andras skull :D
Men nu ska jag fortsätta med mitt liv, puss på er alla, ha en fortsatt trevlig dag ! <3

*Stinas place*

tjatja. Sitter nu hos Stina och chillar, har inte så mycket för mig.. För ungefär 30 minuter sen åt vi frukost iallafall, mys!!! Vad ska ni hitta på idag då? Själv tänkte jag ta mig ut på samma träningspass som igår. Först powerwalk med stavar, ca 25 minuter, sen ett styrkepass på 40 minuter. Kändes så bra i kroppen sist och dessutom tror jag det är nyttigt att få komma ut. Annars ska jag bara njuta av sovmorgonar, god mat och vänner hela dagen medans jag kan, börjar ju skolan på tisdag.. Egentligen är det inte så mycket fel på själva skolan tycker jag, men det jobbiga är att aldrig kunna slappna av.. Liksom alla prov, läxor, plugg och stress hemma som bara tynger ner en.. Jaja, thats life ;-) vi höres vänner, kraam ♥

Bloglovin :D

~har alltså fixat bloglovin nu (där ni gärna får följa mig), bry er inte om koden jag skrivit nedan! :*****


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/4536939/?claim=3wg52k6c58u">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Precis vaknat-

tja.
vaknade precis här hemma hos Stina och ska snart gå ner och käka lite frulle tror jag, bara Stiniboii vaknar snart hon med.. Men tänkte bara att jag ville uppdatera er lite.
Jag har fixat bloglovin nu!! Inte känt att det varit nödvändigt innan, men så fick jag helt plötsligt lust :D
så följ mig gärna där ;)
Vi höres väl,
KRAMAR OCH PUSSAR I MASSOR♥

BästaVän

 
 
 
Helt otroligt hur mycket jag älskar dig, du skulle bara veta!!! Jaja, vi har det mys här iallafall, kram på er alla !! •••

Bara lite tankar. Just nu.

- Förstår inte hur vissa människor tänker. Blir bara så sjukligt lack på folk som tror att de är något. De bara antar sig själva som perfekta bara för att de har allt det yttre, utseende, pengar, rikedom. Självklart är det inget fel på att vara snygg eller ha mycket pengar, men det är bara ett litet plus, som en extra bonus, egentligen är det skitsamma hur man ser ut eller vad man har för "ställning i sammhället". Herregud, vad är det egentligen som är viktigt hör ni!?

Har vissa varken hjärta eller sammvete? De bara gör saker på impuls, utan att tänka efter. Alla gör vi fel, och tro mig, jag har gjort så otroligt många saker som jag ångrar och önskar jag kunde skruva tillbaka tiden för, men jag vågar i alla fall stå för det jag gjort. Och ni vet vad man säger? En gång är ingen gång, vi är alla människor, och om vi gör vårat bästa, försöker vara en god vän så kan vi inte göra så mycket mer. Men det verkligenverkligenverkligen värsta som finns är människor som inte ens försöker. De som tar mer energi än de ger. Egentligen är de inte ens värda att lägga ner energi på, man borde bara strunta i dem. Men det kan ingen och det vet alla.

Jag riktar inte de här orden till någon speciell person, det finns så otroligt många som har behov av att skänka en extra tanke på givmildighet, godhet och vacker insida. Men alla har vi våra brister och om du inte känner att du behöver ta åt dig av det jag just skrivit, så gör inte det!! Och självklart finns det många människor som är underbara personer och som jag älskar över allt annat. Men ingen är perfekt. Och kom ihåg att om du är fin på insidan så blir du även fin på utsidan. Alla är vi vackra och bra på olika sätt, men alla har även brister och hål.

/alma

Sagt och gjort.

Hade sådant behov av att skriva så jag orkade inte vänta på några idéer om vad kategorins namn skulle vara, tog det jag kände för just för stunden, får se om jag ändrar namnet senare.. ♥

Ny kategori

tjena.
Har tänkt lite och det är så att jag ofta känner mig antingen väldigt nere så jag bara måste få ut mina tårar i annan form är salt vatten, ord. Eller så känner jag mig otroligt lycklig och får hela tiden lust att skriva av mig. För ett tag sedan kom jag på att bloggen vore perfekta stället att uttrycka mig, och att jag kunde skapa en egen kategori för just detta. Frågan är bara vad dn kategorin ska heta.

Tanken är alltså att jag ska kunna skriva av mig här på bloggen precis vad jag känner, tycker och tänker. Det skulle vara väldigt skönt, framförallt för mig men kanske även för er, då ni kan ta del av mitt liv ännu bättre om ni vet vad som pågår längst in i mina djupaste känslor. Men jag vet inte, det är än så länge bara en tanke och idé. Håll utkik, så småningom kanske det kommer något inlägg då jag försöker skriva från hjärtat. tack för mig, kram på er♥

Tränat

hej.
ska snart hoppa i dushen efter att först ha gått en liten "powerwalk" upp till bergebo och tillbaka. Eftersom jag fortfarande känner av lite av min fot så blev det inte längre, men det är ju alltid något. Jag tror faktiskt inte att det ger så mycket, men jag fick ändå lite puls. Dessutom är det perfekt som uppvärmimng, och det är så skönt att få komma ut när naturen är fin och solen som vackrast. När jag kom hem efter 20 minuter, en halvtimme så tog jag mig i kragen och körde igång med lite styrka. Vi har nämligen fått ett program som vi ska köra tre gånger i veckan från min gymnastikförening nu när vi har uppehåll såhär över jullovet. Jag har dock fuskat lite och inte riktigt kört tre gånger, bättrning Alma!! Men jag tänkte ta igen det de här sista dagarna på nlovet och köra helst varje dag. Men nu ska jag ta mig en välbehövd dusch, kram på er!

Slaggar hos Stina

tjaa.
Igår när Stina var här så bestämmde vi att jag skulle komma till henne och sova där. Ska bli så sjukt mysigt, länge sen jag slagga där nu =D
Vi ska busa, toka och mysa i massor!!!
Jaja, annars då?
Med mig är det bra.. Nästan., Har fortfarande ont i foten och igår så hade jättesvårt att sova, skå sjukt skumt! Asså jag brukade aldrig ha svårt att sova, men för ungefär 2 månader sedan så började det, och jag somnar liksom frammåt småtimmarna fast jag går upp kring halv elva varje dag! Så har det iallafall varit på lovet, men när jag börjar skolan så går jag förståss upp lite tidigare men ja, ni fattar...

Btw, kommentera gärna inläggen jag skriver, skulle vara grymt :D
kram&puss :***
(fett söta vantar vaa!?)

fredag :*

Hej! Har haft en ömsom bra, ömsom dålig dag.

Bra för att Stina va här och vi myste och skrattade hela dagen så som bara vi kan. Superchill!! Dessutom har jag ätit god mat med min familj, och massa godis ocksåå :D

Men.. Den va dålig (bland annat) för att jag har ont i foten.. Och för att jag inte fick sova ut imorse pga.. Ja ni vet vad, palla skriva igen.

Så då vet ni. Men nu mår jag bra, när jag sitter still gör inte foten så farligt ont.
Vi hörs mina vänner, hoppas ni har det bra där ni är just nu <3

(hittade det här fina citatet på google. Just love it!)

The girl: I love you.

The guy: I know. And I love you to.
The girl: Prove it. Scream it to the world.
The guy: *Whispers in her ear* I love you.
The girl: Why do you whisper it to me?
The guy: Because you are my world.

Fruktmys med familjen :D

åt för ett tag sen lite fruktsallad med världens bästa och finaste familj, MYS! <3

depp... -.-'

'BARA VARNAR FÖR LITE DEPP INLÄGG..'
tjoo.
Igårkväll så busade jag med min lillasyster och när vi hade som roligast så satte jag foten rakt på nån jättejätte vass sak som låg på golvet. Fråga inte vad det var för något för jag har ärligt talat ingen aning. Men iallafall så gjorde det inte så ont första sekunderna, så jag fortsatte springa och toka med Klara. Först. Men sen så fick jag helt plötsligt jätteont, så jag tog av mig min strumpa och kastade en blick under foten. Och gissa vad!? Den där saken hade cutat mig under foten, och när mamma kollade på såret sen så var det jätte djupt! Det gör fortfarande ont så jag kan typ inte gå..
Mina egentliga planer för dagen var att åka till maserhallen och bada med lite vänner, men ni fattar varför det inte blev så vaa..?

ÅH, JAG BLIR SÅ SUR PÅ MIG SJÄLV, KLAAANT!!

så hela förmiddagen har sölat sig fram. Har inte ens sovit så mycket på morgonen för jag skulle ju och bada tänkte jag, så jag gick upp vid nio..
Jaja, snackade med StinaFina för ett tag sen och eftersom hon är så otroligt snäll så kanske hon kommer hit och håller mig sällskap, TACK!! ;**
oj, har redaan plågat er med förmycket text, FÖRlÅT! men kände bara att jag ville skriva av mig lite..
kram:*

Mysdag osv..

hej!!
Efter jag hade kommit hem från pulkabacken så myse jag med min syster och hennes kompis, dom heter Klara och Clara för er som undrar haha.. ;))
Sen drog jag iväg till Jonas och Chillade där med Elin, Sofia, Nisse och han ett tag, MYS ! :D Efter ett tag skulle Nisse hem och Jonas träna, så jag, Elin och Sofia gick ut och bussade lite, hihi tokade som bara vi kan... ;) <3
aja, jag har ialla fall haft en helt underbar dag, tack alla ni som förgyllde den! ;*

I know that someone is perfect for me. I just have to find out who.

Har varit ute och åkt madrass/puulka med världens bästa, och kom just hem. Nu ska jag ta och mysa ner mig med en film i min varma säng. Sen får vi se vad som händer.. Inte så mycket intressant text, men tänkte ändå att jag ville uppdatera er,
kram♥

Ut i pulkabacken

Ska bara dra på mig ytterkläderna och sedan bär det ut i snön med pulkan och min fina vän Stina. Vi får höras efter det, puss

~dö lite, lev mycket~

Hej där!
Är det bra? :D
Ligger nu i min säng och dunkar MalcolmB, sjukt bra han har blivit!!
Vill ni ha nått bra och lyssna på, Bredängstil med den där snubben ^^ är örongodis!! Jaja, annar då? Igår var jag ju i Romme med Julia, och vi hade tänkt att kanske hänga idag med. ♥NICE♥
Vad ska ni där ute i världen göra då? Njuta av det sista av jullovet måste man ju göra åå, bara 4 dagar kvar nu, nedräkning pågår!! ;'(
Vi ses under dagen, ska försöka uppdatera er om vad jag gör, puss♥♥♥





suddiga, oseriösa webbcam bilder osv, ni får stå ut.. ;*

GODNATT FINA NI, SOV SÖTT♥

 

JULKLAPPAR 2012

hej!
kommer nu visa lite av det jag fick i julklapp. Allt är dock inte med, på grund av att jag är glömsk.. nej men seriöst jag glömde lite grejjer som jag kom på nu i efterhand. Dessutom har jag nog glömt nått mer..
men jaja, det mesta finns nog med ;-)

armband
prydnad att hänga på väggen

800 kronor
vit sjal

bok
presentkort på ginatricot, laddat med 250 kronor
stora myssockor
vit, stickad tröja

pälsväst (den ser lila ut i ljuset, men är egentligen grå)

orange headset
rosa headset

så, thats it..
förutom det jag redan sagt så fick jag även MASSA godis, som mina syskon och föräldrar bakat och köpt. Det var verkligen sjuuukt mycket, föråt mig haha ;D
tack så mycket, alla mina fina nära och kära!!! <333
kram :*

Y.O.L.O//Y.O.F.O

hej!
Idag kom jag och Julia på en greej.. YOFO istället för YOLO :D
kan ni gissa vad det betyder? haha, lovar det är wierd, men whateveeeer ;)

You Only Fall Once

haha,, hur grymt!? ;D
aja vi är som vi är..  puss ;***

Bilderna from todayy :D


i liften ;)

söta Julia! :*
så här kan det se ut när vi åker of pist...

haha.. jaja Y.O.L.O

våra shlaisiga skiiidor :D

solen går ner, suddig men what ever ;)

jag ramlar.. för tusone gången haha ;))
hihi, LIFTEEEN!! :D

alla bilderna har Julia tagit, och jag tycker hon är grym på att fota, för hon har endast använt sin mobilkamera och dom vart ändå bra!! ditt framtida yrke Jullan: fotograf!!
jaja, vi hörs, och Julia: tack för en fantastisk dag och väldigt fina foton!! <3 ;*

¡HOLA!

Hur är det?
För mej är livet verkligen på topp!
Har precis kommit ur duschen efter att ha åkt massa slalom i Romme med JullanGullan hela dagen, MYYYS! <3
Bilder kommer, ska bara be Julia skicka dom, kraaaam ;*


Stina och jag busaaaar <33


 
eyyyy, wazzzzap !?
här är det finfint, sitter och tokar o snackar massa skiit med Stiniboii, myys <3

nyårsoutfit !









man får nack spärr bär man kollar på bilderna men jaja.. ;)

Hej tisdag!

hur är det med er?
själv mår jag toppen! Imorse väckte mamma mig kring kvart över tolv, och sen gick jag upp och åt frukost, bland annat varm choklad, Supeeeermys!!
Vad ska ni göra idag då? Jag tänkte höra med min söta fina vän Stina om hon vill hitta på något, det var länge sen vi sågs nu!
Annars så är det väl 1 januari idag, oh god, kommer aldrig lära mig att skriva 2013 istället för 2012!! men jaja, det har ju funkat alla år innan så varför skulle det inte gå just det här året!? ;)
och en till sak...- borde inte 2013 vara otursåret..? tänk er när det blir fredagen den 13:e 2013... Scaryy!! :D
puss på er tokar ;*

GOTT NYTT ÅR KÄRA NI!

almagreta

♥liv♥ ♥glädje♥ ♥kärlek♥

RSS 2.0